2821
2789
عنوان

مشورت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 57 پست

[QUOTE=179780717]سوالم این بود از شما ک ب روش بیارم داستان تولدو کادو نه هاا فقط تولدو؟؟؟یا ن؟؟نظرتون چیه ک لااقل ب ...[/QUOTE

به نظرم بهش بگو  هنوزمنتظرم ببینم میخوای چه کار کنی برای تولدم

که هر جوابی بده تکلیف شما مشخص میشه

یا یه کاری انجام میده و از دلتون در میاره

یا اینکه میگه سال بعد جبران میکنم که در این صورت شما هم بگو بای و تمام

خدایا شکرت💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=179780717]سوالم این بود از شما ک ب روش بیارم داستان تولدو کادو نه هاا فقط تولدو؟؟؟یا ن؟؟نظرتو ...

اره نظر خودمم همینه..

فردا بهش میگم واقعا ی جورایی تو دلم مونده اذیتم میکنه این کارش و این حجم از بی مسئولیتی و بی تفاوتی من واسه گرفتن تولد اصلااا مخالفت نکردم ک بخواد بگه خودت نخواستی اما قشنگ همه چیو پیچوند...کادو ام بخاطر خاتواده.....گفتم بیخیال نگیره چ نیازی دارم من این اگه میخواست بگیرخ خب بدون اینکه ب من بگخ میگرفت

کاربری از آذر ماه دست منه 

ادم از ترس تنهایی این ادمارو پیش خودش نگه میداره  

در حالی که ای دل غافل...

بعد از مدت ها چه بهای سنگینی باید برای بدست اوردن همون تنهایی بپردازه 

به من احساس سیاهچاله میده 

با همه خوبیاش

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
والا چی بگم  تهش میخوا عجز و ناله کنه دیگه توام دلت بسوزه  یا اگه خیلی رودار باشه ی حرف ...

هوف 😶😐🤦🏻‍♀️راستش میخوام این موضوع بهونه کنم ک شاید همه چی تموم شه چون من با همه چیش کنار میومدم و اومدم اما اینکه واسخ حرفی ک ب من گفته و قولی ک داده اررش قائل نباسه ب قول معروف بگه مهم نی ک نمیتومم کنار بیایم

این اقا ک دست از سز من بر نمیداره  ب این اسونیاا  اما کادو رو کار ندارم اینکه تولدو گفت من ...

اگه مشورت میخای واقعا ردش کن بره بابا ...بیخود میکنه دست از سرت برنمیداره. .شوهر منم همین بود مثل...پشیمونم نصیحت اطرافیان رو گوش ندادم...۹۰درصد زندگی پوله شک نکن ..هر کی هم میگه نیست شعار میده ..تامام

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 
اره نظر خودمم همینه.. فردا بهش میگم واقعا ی جورایی تو دلم مونده اذیتم میکنه این کارش و این حجم از ب ...

نه عزیزم نگو بی خیال،چون عادت می‌کنه

اتفاقا این دفعه اگر چیزی رو نخواستی یا اینکه داشتی خودت پیشنهاد بده و بگو حالا که میخوای زحمت بکشی فلان چیز و برام بگیر

ببین عزیزم دوست که نیستید،میخواید زندگی کنید،باید بدونه که بلاخره شما هم یه خواسته ها و نیاز های رو دارید

خدایا شکرت💖
ادم از ترس تنهایی این ادمارو پیش خودش نگه میداره   در حالی که ای دل غافل...  بعد از مدت ...

درک میکنم چی میگی من واسه فرار از ی موضوعی تن دادم برم تو ابن رابطه و الان ک همه چی اوکی شده و طرفمو شناختم دوست دارم برم بیرون...

اما چون تو این مدت همه جا کوتاه اومدم چون اخلاقم اینه اون خیای جدی گرفته و حتی ی درصم ب اینکه من بخوام برم فکر نمیکنه....

نه عزیزم نگو بی خیال،چون عادت می‌کنه اتفاقا این دفعه اگر چیزی رو نخواستی یا اینکه داشتی خودت پیشنها ...

خیلی برام سخته گفتن این😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ازشم انتطاری ندارم اما خب دوس دارم ک واسم بی هوا کادو بگیره یا ک مثلا تولدم با اینکه دستش تو جیب خودشه ...باورت شاید نشخ هیچی واسم‌نگرفته اون اوایل گفت گردن بند ک هنو من ندیدمش الانم ک ساعت بود ک یهو رفت هوااا...

من پیش کسایی ک از رابطمم خبر دارن سر افکنده شدم🤦🏻‍♀️

منم از همین میترسم اگه در اینده همسرم بشه این عادتا رو داشته باشه

اگه مشورت میخای واقعا ردش کن بره بابا ...بیخود میکنه دست از سرت برنمیداره. .شوهر منم همین بود مثل... ...

هعیش... این ک از خودش هیچی نداره تازه خرج چهارتفرم میده خانوادش من با اینم کنار اومدم گفتم درست میشخ عجله ای نی اما فک کنم درست شدنی نیسا!!بلده واسه خانوادش خرج کنه ی دسته گل نمیتونه واسه من بگیره تازه ولنتاینم با روز تولد من یکی بود یخداا من برنامم بوو واسش هدیه بگیرم دیدم اینجوریاست گفتم بره ب جهنم 

خیلی برام سخته گفتن این😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ازشم انتطاری ندارم اما خب دوس دارم ک واسم بی هوا کادو بگیره ی ...

قطعا همین چون دیده که شما چیزی نمی‌گی،از خدا خواسته فقط بلوف میزنم و بعدشم که بیخیال

این دفعه رو به روش بیار تا ببینی رفتارش و ،و لطفا با چشم باز تصمیم بگیر ،هنوز اتفاقی نیفتاده

ولی بگم این جور مردا رو باید خودت ازشون چیزی بخوای،اگه بخواد شما رو نگه داره اون موقع خرج هم میکنه

خدایا شکرت💖
درک میکنم چی میگی من واسه فرار از ی موضوعی تن دادم برم تو ابن رابطه و الان ک همه چی اوکی شده و طرفمو ...

ی حرفی میزنن بچه های این سایت ! تو منی یا من تو چنین چیزی

قضیه من انقدررر الکی انقدر غیر منتظره و تو اوج حال بد روحی شروع شد طوری که طرف میگفت تورو خدا به من داده من با جون و دلم باور میکردم و از این فکر میرفتم رو ابرا

ولی الان نه میتونم بگم برو چون همش میترسم منو نفرین کنه به قول تو ی درصدم فکر نمیکنه من بخوام برم😐 خاک برسرم 

نه میتونم دیگه دوسش داشته باشم 😒 چون مال من نبوده این آدم و من قدرت تحلیل و سبک سنگین کردن تمام رفتاراشو با در نظر گرفتن رد کردنش انجام دادم ...

نه میتونم دلمو اروم کنم بگم بابا این پسر خوبه اقاس کاریه مهندسه با ارادس یعنی هزارتا صفت خوبم بیارم دلم باهاش نیس 

و مدام خودمو فش میدم که چه غلطی بود کردم 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
هعیش... این ک از خودش هیچی نداره تازه خرج چهارتفرم میده خانوادش من با اینم کنار اومدم گفتم درست میشخ ...

مجبور نیستی کنار بیای...شک نکن در آینده هم همینه ..کسی که تو این شرایط ارزش قایل نشه بعد از ازدواج عمرا آدم بشه ..از من گفتن...دلم میخاد جای شما بودم ولش نمیکردم با اردنگی شوتش میکردم. .از بس که از شوهر مثلا عاشقم کشیدم...لعنت به هر چی عشق از روی احساسه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 
قطعا همین چون دیده که شما چیزی نمی‌گی،از خدا خواسته فقط بلوف میزنم و بعدشم که بیخیال این دفعه رو به ...

اره باید بگمم تا الان هیچی هیچی من ازش ندیدم....

اما خب انتظاره دیگه..

واسم دعا کن لطفاا بتونم تمومش کنم اون اوایل حیلی دوسش داشتم خیلی اما الان ی چیزایی این مدلی ازش میبینم ک هر رور تند میسم دعوا میکنم دلخور میسم مثه دیوونه ها میشینم فکر میکنم چرا اینجوریه...

مجبور نیستی کنار بیای...شک نکن در آینده هم همینه ..کسی که تو این شرایط ارزش قایل نشه بعد از ازدواج ع ...

دقیقا الان ک منو بدست نیاورده هیچ تلاشی نمیکنه فردا زنش شم ک رفتارش بدترم میشه امیدوارم دست از سرم برداره....

2790
2823
2791
2779
2792