2821
2789
عنوان

مشورت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 57 پست

من نیازی ب کادوش نداشتم ولی خب ته دلم راضی بودم ی چیزی بعنوان یادگاری اوتم واسه اولین تولدم برام بگیره خلاصه چند باری هی بحثش شد و در اخر هیچی گفت خودم ی چی میگیرم برات ک نگرفت

کاربری از آذر ماه دست منه 

واقا برام سخت بود بگم‌مثلا فلان چیزو میخوام خلاصه پیچید منم واسم مهم نبود و دیگه ی روز گفت میدونم منو درک میکنی بخاطر شرایط مالیم نذاستی برات کادو بگیرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل تولدمم گفت هماهنگ کن واسه دو سه روز بعد تولد ک دوتایی بریم واست تولد بگیرم😐😐😐منم منتظر ک مثلا روز قبلش بهم خبر بده ک هیچی ب هیچی حتی شب تولدم من ازش ناراحت شدم ک تلفتی زنگ نزد و تبریک بگه و فقط پیام داد اونم گفت که من تولدتو گذاشتم دو سه روز دیگع ک قراره باهم بریم بیزون😐

عزیزم اگه تجربه میخوای من بهت مشورت بدم

همین الان و همین لحظه این رابطرو تمومش کن

چون چیزی جز گرفتن وقتت

مشغول کردن ذهنت

رد کردن خواستگارات

داشتن عذاب وجدان

حس ترحم بهش

و مدام دو به شک بودن و مقایسش با عالم و ادم چیزی برات نداره 

تازه اینا در صورتیه که طرف بعد چهار سال نیا بگه من زن گرفتم خداحافظ😐

بخدا تنهایی جونت سلامته تکلیفت با خودت با تصمیمات با نحوه زندگیت مشخصه

بلاخره ی شیر پاک خورده هم پیدا میشه میری سر خونه زندگیت

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
عزیزم اگه تجربه میخوای من بهت مشورت بدم همین الان و همین لحظه این رابطرو تمومش کن چون چیزی ج ...

وای حرفای منو داری میزنی عزیزم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خیلی حس بدیه

این اقا ک دست از سز من بر نمیداره  ب این اسونیاا  اما کادو رو کار ندارم اینکه تولدو گفت من با اینکه دوتا تولد امسال داشتم اما تو ذوق اون تولد خیالی بودم ک ای کاش هیچ وقت نمیگفت

این مدل رابطه ها شوهر داری بدون سر و سامانه

یعنی اون نیاز عاطفی احساسی رو تو ادم ایجاد میکنه 

توقع میاره

درگیری ذهنی میاره 

و در آخر تنها ی خاطره نصیب تو شده (اصولا خاطره بد )

حتی اگه با طرفم ازدوج کنی اون حال و هیجان بقیرو نمیتونی بدست بیاری و مدام بین پشیمونی و انتخاب درست گیر میکنی چون خودتو مسئول همه چیز میدونی

خیلی حس تنهایی بدی داره

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

سوالم این بود از شما ک ب روش بیارم داستان تولدو کادو نه هاا فقط تولدو؟؟؟یا ن؟؟نظرتون چیه

ک لااقل ب خودش بیاد واسم سخته گفتتش اما خب ی درصد اومدیم این اقا شد شوهر اینده من باید واسه من ارزش و احترام قائل باشه و قولایی ک میده عملی کنه

خوب اینجور که گفتی به نظر باید بیشتر درموردش فکر کنی احتمالا یا براش جدی نیستی یا ادمیه که فکر میکنه ...

جدی هستم من حاصرم ی چی بدم این بره ولی خب مدلش اینجوریه ک این چیزا واسش مهم نیست گویاا خو بشر اگه مهم نی اگه مثه بابات قدیمی فک میکنی از اول نگو مبخوام تولد بگیرم من ک بچع نیستم اما خو ذوقشو داستم🤦🏻‍♀️😢

این مدل رابطه ها شوهر داری بدون سر و سامانه یعنی اون نیاز عاطفی احساسی رو تو ادم ایجاد میکنه&nbs ...

موافقم کاملا موافقم حالا من ب روش بیارم این مسئلخ رو یا ن 

سوالم این بود از شما ک ب روش بیارم داستان تولدو کادو نه هاا فقط تولدو؟؟؟یا ن؟؟نظرتون چیه ک لااقل ب ...

والا چی بگم 

تهش میخوا عجز و ناله کنه دیگه

توام دلت بسوزه 

یا اگه خیلی رودار باشه ی حرف درشتی بزنه بدتر دلتو بشکونه...

من خیلی درکت میکنه

2790
2823
2791
2779
2792