2821
2789
عنوان

مشورت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 57 پست
مجبور نیستی کنار بیای...شک نکن در آینده هم همینه ..کسی که تو این شرایط ارزش قایل نشه بعد از ازدواج ع ...

آره بابا اگه خسیس باشن که اصلا درست نمیشن،حیف آدم که بخواد خودش و درگیر کنه

خدایا شکرت💖
ی حرفی میزنن بچه های این سایت ! تو منی یا من تو چنین چیزی قضیه من انقدررر الکی انقدر غیر منتظره ...

دقیقا مثه من خیلی شبیه منین شما واقعااا..

طوری ازش زده شدم ک الان بگم‌تموم فک کنم سر ی هفته این ی سالو فراموش کنم اما خودم باعث شدم ک فک کنه هر کاری کنه هر رفااری من هنو هستممم اما طرفیتم دیگه تموم شده حسم گاهی وقتا تنفره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭اما نمیتونم بگم برووو پی زندگیت  

کاربری از آذر ماه دست منه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره باید بگمم تا الان هیچی هیچی من ازش ندیدم.... اما خب انتظاره دیگه.. واسم دعا کن لطفاا بتونم تمو ...

انشاالله هر آنچه که خیر هست براتون پیش بیاد

ولی حرص نخور،خودت رو کنترل کن و محکم باش و خواسته هات رو مطرح کن،شاید هم تکونی خورد و تلاش کرد برای خوشحال کردن شما

ولی این و میگم تو هر رابطه ای بودی،از اینکه چیزی بخوای خجالت نکش،اونوقت خودت بد عادت می‌کنی طرف مقابلت رو

خدایا شکرت💖
انشاالله هر آنچه که خیر هست براتون پیش بیاد ولی حرص نخور،خودت رو کنترل کن و محکم باش و خواسته هات ر ...

قربونت عزیزمم ممنونم لطف کردی اره موافقم خودم مقصرم

دقیقا مثه من خیلی شبیه منین شما واقعااا.. طوری ازش زده شدم ک الان بگم‌تموم فک کنم سر ی هفته این ی س ...

بخدا منم ! ینی امروز تموم شههه پنجررو باز میکنم ی نفس عمییییق میکشم و از عمق وجود میگم خدایا شکررررت آزادییی 

خیال راحت 

انشالله به حق این بارون رحمت که داره میباره(شاید شهر شما نباره😂)

بهترییینا برات پیش بیا و تو زندگیت خیییلی خوشبخت و خوشحال و سلامت و سرشار از ارامش باشی🌼🍃

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
قربونت عزیزمم ممنونم لطف کردی اره موافقم خودم مقصرم

ببخشید عزیزم یه سوال داشتم در مورد امضاتون،دختر من شدیداً علاقه به شیمی داره و از الان میخواد جدول مندلیف رو حفظ کنه،یادم رفته دو ردیفی که از جدول جدا شده و پایین هست ،جز کدوم گروه و آیا لازم که حفظ بشه

بازم ببخشید که بی ربط به تاپیک شماست

خدایا شکرت💖
بخدا منم ! ینی امروز تموم شههه پنجررو باز میکنم ی نفس عمییییق میکشم و از عمق وجود میگم خدایا شکررررت ...

فداتبشم عزیزم همچنین برای خودتم گلم برام دعا کن این قضیه حل شه منظورم کلا ارتباطم با این شخصه امیدوارم ازاد شم...

برای شما ام اون چیزی ک دوس دارین رقم بخوره و خواستتون با تقدیرتون یکی باشع

ببخشید عزیزم یه سوال داشتم در مورد امضاتون،دختر من شدیداً علاقه به شیمی داره و از الان میخواد جدول م ...

خواهش میکنم بسلامتی...

اونا جز تناوب هفت و هشتن و تو گروع ها نیستن خیر...

نیازی ب حفظ کردنشون نیست از الان ...

شروع کنه از گروه قلیایی و قلیایی خاکی بعد هم گاز نجیب هالوژن ها ها بعد ک گروه های اصلی تموم شد تناوب چهار ودبعد هم گروه های فرعی...

درک میکنم چی میگی من واسه فرار از ی موضوعی تن دادم برم تو ابن رابطه و الان ک همه چی اوکی شده و طرفمو ...

کل کارای شوهرم تو مناسبتا همینه هیچوقتم درست نشد نه با محبت نه قهر نه توضیح دادن و حرف زدن اصلا مناسبتی برام نگرفت هیچوقت همیشه هم ته تهش میگه بعدا ولی بازم خبری نیس

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
اذیت میشی دیگه؟🙂🥺😥

اره بابا 

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
عزیزم اگه تجربه میخوای من بهت مشورت بدم همین الان و همین لحظه این رابطرو تمومش کن چون چیزی ج ...

کاش میتونستم تا بی نهایت لایک کنم

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
2790
2823
2791
2779
2792