2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط میخوام ببینم حدسیاتم درسته یانه 

چشمات سبز رنگه رنگ موهات قهوه ای روشن صورت سفید داری 

مهربونی و لی بعضی اوقات لجبازی  حس بهم میگه متولد آبان یا شهریور باشی 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

من فقط میخوام ببینم حدسیاتم درسته یانه  چشمات سبز رنگه رنگ موهات قهوه ای روشن صورت سفید داری&n ...

ن چشام سبز نیس قهوه ای نسبتا تیره اس😊

موهامم خرماییه، صورتم نسبتا میزنع ب گندمی

آذر مفاهیم هستم ولی بقیع درست بود😉🤟

برامنم بگو ببینم درسته یانه🤨

چشمات قهوه ای شکلاتی موهات مشکی رو به قهوه ای تیره که با مشکی مو نمیزنه از دور پوستت سفید رو به گندمی هستش  فکر کنم متولد فروردین یا مهر  باشی 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

چشمات قهوه ای شکلاتی موهات مشکی رو به قهوه ای تیره که با مشکی مو نمیزنه از دور پوستت سفید رو به گندم ...

منو بگو الان اباسم چ رنگیه

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چشمات قهوه ای شکلاتی موهات مشکی رو به قهوه ای تیره که با مشکی مو نمیزنه از دور پوستت سفید رو به گندم ...

میشه راجب تحصیلات و ازدواجم بگی البته در آینده 

میشه راجب تحصیلات و ازدواجم بگی البته در آینده 

متولد چ سالی هستی

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊