2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بگو😊

تولد خودم رو گفتم دلبر جان 

چشمای قهوه ای داری  موهات حالت نسکافه ای داره ازدواج کردی  فکر 1 یا دوتا بچه داشته باشی 

مهربونی ولی سر لج که میوفتی دیگه با هیچ کس جور در نمیای متولد مرداد یا اردیبهشت باید باشی البته فکر کنم 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

حس میکنم سال ۱۴۰۲ ی پیشرفت کاری یا تحصیلی داری...و اینکه با شخصی ازدواج میکنی ک خیلی آدم زبر و زرنگی ...

میشه بهم بگی من کی خوب میشم  از بیماری؟وکی باردار میشم.پسر یادختر

تولد خودم رو گفتم دلبر جان  چشمای قهوه ای داری  موهات حالت نسکافه ای داره ازدواج کردی &nb ...

حس سعید نسبت بهم چیه؟

بهم اعتماد داره؟

و یکیش دوست دختر سابقش دست از سرم برمیداره؟

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
منم میگی

چشمای سبز داری بور هستی موهات قهوه ای روشن روبه طلایی هستش 

فکر کنم ازدواج کردی و یه دونه بچه داری متولد اسفند یا بهمن فکر کنم باشی  درسته یا نه ؟

حس سعید نسبت بهم چیه؟ بهم اعتماد داره؟ و یکیش دوست دختر سابقش دست از سرم برمیداره؟

من هیچی نمیدونم دلبر جان حدس زدم نمیدونم درست از اب در اومد یانه 

میشه بهم بگی من کی خوب میشم  از بیماری؟وکی باردار میشم.پسر یادختر

ان شاءالله تا تولد امام حسن خوب میشی و خدا یک فرزند صالح از نوع دخترش بهت میده 

نمیدونم این یک دعاست 

چشمای سبز داری بور هستی موهات قهوه ای روشن روبه طلایی هستش  فکر کنم ازدواج کردی و یه دونه بچه ...

منم بگگو خیلی وقت منطزررررررررررم

خدایا هزاربارتورشکر بخاطر اتفاقای خوبی که قرار برام بیوفته.... 
ان شاءالله تا تولد امام حسن خوب میشی و خدا یک فرزند صالح از نوع دخترش بهت میده  نمیدونم این یک ...

مرسی از دعات عزیزم دم غروبه برام دعاکن پسردار بشم دلم شاد بشه دعا غریب مستجابه