2777
2789

میشه برا من دعا کنین منم باردارشم بیام ازتون برا سیسمونی نظر بخام یعنی میشه؟!؟!! 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خواهرم الان بابام براش گرفته وسایل ضروری و کامل تقریبا بدون تخت ولی کمد داد نزدیک 15میلیون

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

ما تالان حدود ۹ ملیون گرفتیم

سرویس چوب و یه سری لوازم دیگ هنوز مونده 

من خودم کالسکه نخریدم 

سرویس خوابشم خودمون درست کردیم

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
میشه برا من دعا کنین منم باردارشم بیام ازتون برا سیسمونی نظر بخام یعنی میشه؟!؟!! 

انشالله میشی  عزیزم امید به خدا 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

چنددست لباس برای خونه

تا ۶ماهگی 

چنددست لباس برای بیرون اونم تا حدود ۹ماهگی 

ساک لوازم

پتو

شیشه شیر و پستونک و قنداق‌فرنگی 

تخت و کمد

اسباب بازی و جغجغه

روروئک

تا الان حدود ۱۰ ۱۱میلیون شده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

صلوات فرستادم عزیزم❤

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
من خواهرم الان بابام براش گرفته وسایل ضروری و کامل تقریبا بدون تخت ولی کمد داد نزدیک 15میلیون

منم به مادرم گفتم تا ۲۰تومن اماده کنه البته الان خیلی زوده ولی کم کم وسایل خنثی رو بگیریم تا بچه جنسیتش معلوم بشه اینجوری فشار کمترم بهشون میاد

من از خواهرم ساک حمل و کریر و گهواره و آغوشی و پشه بند گرفتم؛به جز اینا نزدیک ۷تومنی شد؛ما فقط کمد ساختیم ان شالله دو سه سال دیگه تخت براش میسازیم

اون ۷تومنم شامل کمد و وسایل حمام و وسایل خواب و لباس و لوازم بهداشتی و این چیزا شد

من چند تا لیست از نت در آوردم چیزایی که فکر میکردم ضروریه رو نوشتم که بخرم

روروئک و کالسکه هم نگرفتم

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

کمد لباس صفر تا پنج لباس های سر همی اگه تو زمستون زایمان میکنی لباس گرم پتو و تو شک آغوشی کمی اسباب بازی شیشه شیر پستانک پوشک شامپو و صابون بچه حوله کریر رورئک کالسکه تشت حمام دیگه یاد ندا رم

من فقط چیزای واجبو خریدم و از خیلی چیزا صرف نظر کردم 

دنبال مد روز و تجملات نرفتم شد ۱۵ تومن

واستا الان بهت میگم چیا خریدم 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

من سيسموني بدون تخت ولي گهواره ي كنارمادرگرفتم باكمدولوازم ضروري .لباساشم تاسايزسه بيشترنخريدم .اسباب بازي هم هنوزنخريدم .كالسكه هم نميخرم چون لازمش ندارم شده دوازده مليون🥺🥺

arsalanفندق مامان💋
2790
2778
2791
2779
2792