2821
2789
منم به مادرم گفتم تا ۲۰تومن اماده کنه البته الان خیلی زوده ولی کم کم وسایل خنثی رو بگیریم تا بچه جنس ...

کار خوبی  میکنی. عزیزم هم تو وسایل جور میشه هم اونا بهشون فشار نمیاد 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم به مادرم گفتم تا ۲۰تومن اماده کنه البته الان خیلی زوده ولی کم کم وسایل خنثی رو بگیریم تا بچه جنس ...

به نظر من چیزایی مثل کریر و کالسکه و خیلی چیزهای لوکس،ممکنه نیاز هرکسی نباشه

مهمترین نیاز بچه لباس هست 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

خیر ببینی سوال منم بود😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیدونم چی بخرم 

تا الان فقد لباس خریدم واسش 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

چنددست لباس برای خونه تا ۶ماهگی  چنددست لباس برای بیرون اونم تا حدود ۹ماهگی  ساک لوازم ...

تخت و کمد خیلی گرونه؟🤦🏻‍♀️

من یکی از دوستام تخت بچشو یک نفره بزرگ گرفته ی تخت کنار مادرم گرفته تا پیش خودش باشه منم فکر میکنم تخت نوجوان براش بگیرم اینجوری دوباره نیاز به خرید ندارم بعد چندسال

من سيسموني بدون تخت ولي گهواره ي كنارمادرگرفتم باكمدولوازم ضروري .لباساشم تاسايزسه بيشترنخريدم .اسبا ...

منم کالسکه و کریر نخریدم

تنها چیزای بزرگی که خریدم،تخت و کمد و روروئک هست

شاید یه گهواره جمع و جورم بخرم

بقیه چیزها همش وسایل ریزه میزه هست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

البته اينم بگم خيلي چيزارودوس داشتم بخرم ولي امكانش نيس چون اتاقمون خيلي كوچيكه .بچم اتاق نداره 🥺كله وسايلاش تواتاق منوشوهرمه ايشالله خونمون روبسازيم بتونم يك اتاق براش درست كنم😞

arsalanفندق مامان💋
تخت و کمد خیلی گرونه؟🤦🏻‍♀️ من یکی از دوستام تخت بچشو یک نفره بزرگ گرفته ی تخت کنار مادرم گرفته تا ...

من همین هفته‌ی پیش تخت نوزاد نوجوان رو با کمد دومنظوره ۶تومن سفارش دادم

میشه برا من دعا کنین منم باردارشم بیام ازتون برا سیسمونی نظر بخام یعنی میشه؟!؟!! 

هیچوقت نگو ینی میشه؟

بایدخودتو توی موج آدمایی ک میخوای مثلشون باشی قراربدی مثلااین تاپیکودیدی بدون شک بگی این سوال چندماه بعدمنه هابرم ببینم چیالازمه چیانیست

من مجردبودم ازلحاظ مالی متوسط یکککم رو ب پایین بودیم وقتی یکی ازدخترای فامیل با ی آدم پولدارازدواج میکرد آبجیم میگفت چ شانسی آورد من ناخودآگاه بدون اینکه چیزی ازقانون جذب خونده باشم میگفتم چ شانسی خب آینده ماهم همینه دیگ و واقعاهم مطمئن بودم و اینطورشد 

بعدتوکتابای قانون جذب خوندم این یعنی موجتو روی موج اوناتنظیم میکنی و طبیعت همه چیوبرات ردیف میکنه 

کلی بخاطرت تایپ کردم🥴🥴🥴

الان دیگ ناآروم نیستم 😸🤚
منم کالسکه و کریر نخریدم تنها چیزای بزرگی که خریدم،تخت و کمد و روروئک هست شاید یه گهواره جمع و جور ...

اره منم روروئك وكريرخريدم ولي تخت رواصلاامكانش نبود.همون ريزميزاخداتومن شدن به خدامن ديروزرفتم دودست لباس خانگي بادودست بيرون خوشم اومدخريدم براي بچم هشتصدتومن شد😐

arsalanفندق مامان💋
به نظر من چیزایی مثل کریر و کالسکه و خیلی چیزهای لوکس،ممکنه نیاز هرکسی نباشه مهمترین نیاز بچه لباس ...

کالسکه که فکر نمیکنم اصلا استفاده کنم ولی کریر مدل های ساده ترش هم هست حتما که نباید انچنانی باشه من خودم برای جهیزیمم خیلی وسایل تجملی نخریدم 

پس خیلی گرونه😔

نه عزیزم با ۲۰تومن همشو میتونی بگیری تازه شایدم کمتر فقط خوب رو خریدات فکر ببین حتما به کارت بیاد؛مثلا ما رفتیم تخت و کمد بگیریم فروشنده دوست شوهرم بود گفت از من میشنوی تختو الان نگیر گهواره یا تخت کنار مادر بگیر ۲-۳سالش که شد تخت بگیر؛یا مثلا یه چیزی مثل روروئک من اصلا نخواستم یا کالسکه دیدم لازمم نمیشه

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

هیچوقت نگو ینی میشه؟ بایدخودتو توی موج آدمایی ک میخوای مثلشون باشی قراربدی مثلااین تاپیکودیدی بدون ...

ممنونم ازتون بله درسته 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز