2821
2789
کاش کمد نمیخرید تخت میخرید

نه کارایی نداره ما ها بچه همش بغل خودمونه تا ره خواهرم خونش یکی اتاق بیشتر نداره جا هم نداشت برا تخت 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

تخت و کمد دکور سر هم و یک دونه پا تختی دو کشو با خوشخواب شد ۵۸۰۰

ساک وسایل و کریر کالسکه و روروک به همراه جغجغه تشک تعویض ناخن گیر گوش پاک کن شانه و برس کهنه نخی دماسنج پیش بند 

ظرف غذا خوری پستونک قطره چکان قاشق غذا خوری سیلیکونی عصاره گیر شد ۲۲۰۰ 

پشه بند و پتو دور پیچ با سرویس قابلمه پارچه خشک کن حوله دست و صورت نوزاد شیشه شور شد ۷۰۰ 

مینی واش ۸۵۰ 

لباس سایز یک و یک پتو دور پیچ نازک برای بیمارستانش چون اردیبهشت بدنیا میاد و هوا گرمه با کاپشن و دو سه دست لباس تابستونی ۸۰۰

ظرف غذای بیرون بر ۱۶۰ 

سطل تعویض ۶۰ 

تب سنج ۷۰ 

پودر صابون و دارو گیاهی و شیشه ی شیر خواهر شوهرم گرفت برامون نمیدونم چقد شد 

سرویس خواب ینی پتو و بالش و تشک و یه کیسه خواب ۳۰۰ 

سردیس حوله ش که لیف هم لازمه اگه نداشت باید جدا بگیری شد ۲۵۰ 

یه قنداق فرنگ ۶۵ 

وازلین و شامپو بچه صابون بچه دستمال مرطوب پنبه پوشک نوار بهداشتی اینارو با خریدای خونه گرفتیم نفهمیدیم چقد شد 

فلاسک ۲۰۰

یه وان بادی گرفتیم برای حمومش شد ۲۳۰ 

حساب کردم لباس سایز  دو و سه هنوز باید بخریم و رو تختی و چند تیکه اسباب بازی که با دو سه تومن‌ایشالا تموم میشه 

اها راستی برای سرویس خواب دم دستیش پارچه خریدیم مامانم بدوزه اونم خب پارچش ۲۰۰ تومن شد 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مامان 1400 ام 

ااارررره اااینه 

فک کردی برای خدایی ک کهکشانارو ساخته کارسختیه ک ی چنتا نی نی کوچولوموچولو بهت هدیه کنه اصلاااا کاری براش نداره 

خوشحال شدم ازهم صحبتی باهات مامان خانوم😘😘

الان دیگ ناآروم نیستم 😸🤚
تخت و کمد دکور سر هم و یک دونه پا تختی دو کشو با خوشخواب شد ۵۸۰۰ ساک وسایل و کریر کالسکه و روروک به ...

من فقط چیزای واجبو خریدم چون مامانم اینا بنایی کردن و نمیتونستن بخرن شوهرمم تازه ماشین خریده خیلی چیزای تجملاتی و اضافه نخریدم 

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
ااارررره اااینه  فک کردی برای خدایی ک کهکشانارو ساخته کارسختیه ک ی چنتا نی نی کوچولوموچولو بهت ...

ممنونم ازتون دعاتون میکنم شما مهربونترینی 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
😍😍😍به سلامتییی مرسی عزیزم که وقت گذاشتی و نوشتییی🌹🌹

فدات بشم قابل نداره امیدوارم بدردت بخوره 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز