2821
2789
البته اينم بگم خيلي چيزارودوس داشتم بخرم ولي امكانش نيس چون اتاقمون خيلي كوچيكه .بچم اتاق نداره 🥺كل ...

😍😍انشالله عزیزم 

اتاق بچه منم خیلی کوچیکه همش غصه میخورم وسایلش جا میشه یا ن☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم روروئك وكريرخريدم ولي تخت رواصلاامكانش نبود.همون ريزميزاخداتومن شدن به خدامن ديروزرفتم دودست ...

آره لباس بچه خیلی گرونه😖😖

من هفته‌ی پیش یه ستِ ۵تیکه خریدم

هر تیکش نزدیکِ ۶۰تومن بود😫

دیگه چاره‌ای نیست،لباس بچه باید جنسش عالی باشه و جنس عالی هم گرونه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
😍😍انشالله عزیزم  اتاق بچه منم خیلی کوچیکه همش غصه میخورم وسایلش جا میشه یا ن☹️

منم همش دارم غصش ميخورم اينقدردوس داشتم اتاق بچينم براش همين وسايلاشم توكمدديواري بيشترشون روقايم كردم اينقدرجامون كمه☹️

arsalanفندق مامان💋
کدوم شهری؟ ۶تومن خوبه

کرجم 

آره نمیشه گفت عالیِ عالیِ 

اما بد هم نیست

تو همین کرج،چندماه پیش تا ۱۰ ۱۱تومنم گفتن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
منم همش دارم غصش ميخورم اينقدردوس داشتم اتاق بچينم براش همين وسايلاشم توكمدديواري بيشترشون روقايم كر ...

اشکال نداره عزیزم انشالله قدمش خیره براتون و بزودی ی صاحب ی خونه بزرگ میشین☺️❤️

کرجم  آره نمیشه گفت عالیِ عالیِ  اما بد هم نیست تو همین کرج،چندماه پیش تا ۱۰ ۱۱تومنم گف ...

دیگه چه میشه کرد باید خرید من همش ناراحتم برای خانوادم تازه یک ساله عروسی کردم بیچاره ها تازه گفتن راحت شدن الان دوباره باید سیسمونی بدن😂😂

من خواهرم الان بابام براش گرفته وسایل ضروری و کامل تقریبا بدون تخت ولی کمد داد نزدیک 15میلیون

کاش کمد نمیخرید تخت میخرید

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
ممنونم ازتون بله درسته 

خواهش میکنم، پس شک نداشته باش ک مامان1400هستی،اینو ب مغزت و قلبت بفهمون حتی اگ ی گوشه از ذهنت هم شک داشته باشی کاروسخت میکنی 

حس ششمی نیستم ولی ازهمون اول حسم بهم گفت ک مامان میشی 

😘😘😘😘😘

الان دیگ ناآروم نیستم 😸🤚
خواهش میکنم، پس شک نداشته باش ک مامان1400هستی،اینو ب مغزت و قلبت بفهمون حتی اگ ی گوشه از ذهنت هم شک ...

من مامان 1400 ام 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
دیگه چه میشه کرد باید خرید من همش ناراحتم برای خانوادم تازه یک ساله عروسی کردم بیچاره ها تازه گفتن ر ...

منم طفلی بابام خریده😢

همسرم فقط چندتا اسباب‌بازی و لباس خرید البته با خواستِ خودش 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز