2777
2789
عنوان

💛 شعر...💛

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 119 پست

دلا تاکی دراین زندان فریب این وان بینی 

یکی زین چاه ظلمانی برون شوتاجهان بینی

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
. اِمــشب به این دیوانه ات یِک دَم نَظر ڪُن با دِل بیا دِل را بِبر، دِل را بَغل ڪُن..." .

آخر ای سروِ روان! بر ما گذر کن یک زمان
آخر ای آرامِ جان! در ما نظر کن یک نظر...
#سعدی🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخر ای سروِ روان! بر ما گذر کن یک زمان آخر ای آرامِ جان! در ما نظر کن یک نظر... #سعدی🍃

دلتنگ شده ام!
به من بیاموز که ریشه ی
عشقت را از ته بزنم.
به من بیاموز که اشک
چطور جان می دهد
در خانه چشم.
به من بیاموز
که قلب چگونه می میرد
و دلتنگی خود را می کشد.!!

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
چه مبارک است این غم که تو در دلم نهادی به غمت که هرگز این غم ندهم به هیچ شادی ز کدام ره رسیدی؟ ز کد ...

مرغِ فارغ بال بودم در هوایِ عافیت
از کمین برخاست ناگه! غمزه یِ صید افکنش...
#وحشی-بافقی🍃

تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو  تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام

💛💛💛

اگر مرادِ تو ای دوست بی مرادیِ ماست
مرادِ خویش دگرباره من نخواهم خواست
اگر قبول کنی وَر برانی از برِ خویش؛
خلافِ رایِ تو کردن خلافِ مذهبِ ماست...
#سعدی🍃

دل ناله کندازمن ومن ناله کنم ازدل 

یارب توقضاوت کن دیوانه منم یادل

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
دل ڪه باصدرشـــــته‌ےجادونمیڪَیردقـــــرار تارے از ڪَیســوے او آرید و زنجــــــیرش ڪنید...

آن زُلف مکن شانه! که زنجیر دل ماست
بر هم مزن آن سلسله را؛ شانه نگه دار...
#وحشی-بافقی🍃

ساقی به سر زُلف تو سوگند که آخر  در حسرت ناز لب پیمانه بمیرم  حمید علیمی

حلقه یِ زلف تو دامیست گره گیر، که هست
حلق و پای دل من بسته به زنجیر درو!
جَنَتست آن رُخِ خوب و ز دهان و لبِ تو
می‌رود جویِ شراب و عسل و شیر درو...
#اوحدی🍃

آن زُلف مکن شانه! که زنجیر دل ماست بر هم مزن آن سلسله را؛ شانه نگه دار... #وحشی-بافقی🍃

بےتوتنهایے مراتخریب وویران مےڪند
خاطــراتت قلب من را، تیر باران مے ڪند.
درد دورے و جدایےدرد بے درمــان عشــق
فاصــله دارد مرامجنـــون دوران مے ڪنــد..😔💔

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
دید مجنون را شبی لیلا به خواب کاسه ای در دست دارد خیس آب گفت او را چیست ای شیدای من؟ در جوابش گفت ا ...

آمدي چشمي به چشمم دوختي ممنونتم
آتشي را در دلم افروختي ممنونتم

گوشه چشمي آمدي آشوب در جانم نشست
ناگهاني خرمنم را سوختي ممنونتم

خنده مستانه‌ات لب را عطش‌كش كرده بود
آبرو مي‌خواستم نفروختي ممنونتم

پند پيران را به گوشم خنده كردي مرحبا
درس خوبي را بمن آموختي ممنونتم

ميروم در انزواي خلوتم پنهان شوم
ايكه آتش در دلم افروختي ممنونتم...

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

لیلی که شدی حرف مرامیفهمی 

مجنون تمام قصه هانامردن

[QUOTE=179625243]بیا گناه کنیم عشق را... نترس! خدا؛ هزار مشغله دارد، سرِ خدا گرم است من و تو اهل بهش ...

جانا! سری به دوشم و دستی به دل گذار؛
آخر غمت به دوش دل و جان کشیده ام...
#شهریار🍃