سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
آخر ای سروِ روان! بر ما گذر کن یک زمان آخر ای آرامِ جان! در ما نظر کن یک نظر... #سعدی🍃
دلتنگ شده ام! به من بیاموز که ریشه ی عشقت را از ته بزنم. به من بیاموز که اشک چطور جان می دهد در خانه چشم. به من بیاموز که قلب چگونه می میرد و دلتنگی خود را می کشد.!!
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔
تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام
💛💛💛
اگر مرادِ تو ای دوست بی مرادیِ ماست مرادِ خویش دگرباره من نخواهم خواست اگر قبول کنی وَر برانی از برِ خویش؛ خلافِ رایِ تو کردن خلافِ مذهبِ ماست... #سعدی🍃
ساقی به سر زُلف تو سوگند که آخر در حسرت ناز لب پیمانه بمیرم حمید علیمی
حلقه یِ زلف تو دامیست گره گیر، که هست حلق و پای دل من بسته به زنجیر درو! جَنَتست آن رُخِ خوب و ز دهان و لبِ تو میرود جویِ شراب و عسل و شیر درو... #اوحدی🍃
آن زُلف مکن شانه! که زنجیر دل ماست بر هم مزن آن سلسله را؛ شانه نگه دار... #وحشی-بافقی🍃
بےتوتنهایے مراتخریب وویران مےڪند خاطــراتت قلب من را، تیر باران مے ڪند. درد دورے و جدایےدرد بے درمــان عشــق فاصــله دارد مرامجنـــون دوران مے ڪنــد..😔💔
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔