2777
2789
عنوان

💛 شعر...💛

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 119 پست
دوسش دارم چیکار کنم چیکار با عشق یار کنم زلف سیاهش به من میگفت عقلت رو تار و مار کنم😍 سید ...

من عاشقم و دلم بدو گشته تباه  عاشق نبود ز عیب معشوق آگه

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
دگر به عهد بسته ام بتو‌وفا نمیکنم بشامهای تیره ام تو را صدا نمیکنم اسیر دل نمی‌شوم خدا خدا نمیکنم ...

قدر‌نشناس ِعزیزم، نیمه ی من نیستی
قلبمی اما سزاوارِ تپیدن نیستی!
دست وقتی که تکان دادی عجب حالی شدم؛
اندکی برگشتم و دیدم که با من نیستی!
#کاظم-بهمنی🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک عمردوروتنها تنهابه جرم اینکه 

اوسرسپرده میخواست من دل سپرده بودم

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
اگر نمی توانم همیشه مال تو باشم اجازه بده گاهی، زمانی از آن تو باشم واگر نمی توانم گاهی، زمانی ...

این که نوشتم از شل سیلور استاین بود واقعا من یکی رو درایت حد دوست داشتم یکی که خیلی در حقم پستی کرد بچه ها گول شعر و احساس رو نخورید بی احترامی بخودتون نکنین 

زدی، بَستی، شکستی، سوختی، انداختی، رفتی! جوابت چیست فردایِ قیامت دادخواهان را ؟ عارف شیرازی🍃

.

اِمــشب
به این دیوانه ات یِک دَم نَظر ڪُن

با دِل بیا
دِل را بِبر،
دِل را بَغل ڪُن..."

.

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
بیا "فروغ" بخوانیم و خوب گریه کنیم به سقف زل بزنیم و بکوب گریه کنیم زنیم و آه... خدا آفرید ما را تا ...

بیا گناه کنیم عشق را... نترس! خدا؛
هزار مشغله دارد، سرِ خدا گرم است
من و تو اهل بهشتیم اگرچه می‌گویند؛
جهنم از هیجاناتِ ما دو تا گرم است...
#نجمه-زارع🍃

بگفتادل زمهرش کی کنی پاک 

بگفت انگه که باشم خفته درخاک 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

تانرود نفس زتن پانکشم زکوی تو....

دوسش دارم چیکار کنم چیکار با عشق یار کنم زلف سیاهش به من میگفت عقلت رو تار و مار کنم😍 سید ...

دارم از زلفِ تو اسباب پریشانیِ جمع؛
ای سرِ زلفِ تو مجموع پریشانیها...
#شهریار🍃

. اِمــشب به این دیوانه ات یِک دَم نَظر ڪُن با دِل بیا دِل را بِبر، دِل را بَغل ڪُن..." .

چه مبارک است این غم که تو در دلم نهادی
به غمت که هرگز این غم ندهم به هیچ شادی

ز کدام ره رسیدی؟ ز کدام در گذشتی
ندیده دیده ناگه به درون دل فتادی

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
عیسی لب است یار و دم از من دریغ داشت بیمار او شدم قدم از من دریغ داشت آخر چه معنی آرم از آن آفتاب‌ر ...

تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو  تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A