چه مبارک است این غم که تو در دلم نهادی به غمت که هرگز این غم ندهم به هیچ شادی ز کدام ره رسیدی؟ ز کد ...
دل ڪه باصدرشـــــتهےجادونمیڪَیردقـــــرار
تارے از ڪَیســوے او آرید و زنجــــــیرش ڪنید...
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔
باز هم شب شد و باز هم خودم را به هر راهی میزنم ختم میشود به تو مشخصا به چشمانت..
دگر آن شبست امشب! که ز پِی سحر ندارد من و باز آن دعاها؛ که یکی اثر ندارد! من و زخم تیز دستی؛ که زد آنچنان به تیغم که سَرم فتاده برخاک و تنم خبر ندارد! وحشی-بافقی🍃
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
گریه های هر شبم مرهم برای من نشد آن وفاداری که باید در وفای من ....نشد درد خود گفتم برای دیگران اما ...
ندارم قوت اظهار درد خویشتن با او مرا این درد کشت، آیا که گوید درد من با او؟ هوس دارم که: آید بر سر بالین من، تا من وصیت را بهانه سازم و گویم سخن با او #هلالی-جغتایی🍃
ترک یاری کردی و من همچنان یارم تو را دشمن جانی و از جان دوستتر دارم تو را گر به صد خار جفا آزردهسازی خاطرم خاطر نازک به برگ گل نیازارم تو را... #هلالی-جغتایی🍃