یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگر نمی توانم همیشه مال تو باشم اجازه بده گاهی، زمانی از آن تو باشم واگر نمی توانم گاهی، زمانی ...
این که نوشتم از شل سیلور استاین بود واقعا من یکی رو درایت حد دوست داشتم یکی که خیلی در حقم پستی کرد بچه ها گول شعر و احساس رو نخورید بی احترامی بخودتون نکنین
کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍 بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔🎸 یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔 کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می رفت ؛که خستهام ...خرابم ...ویرانم .......😔
بیا "فروغ" بخوانیم و خوب گریه کنیم به سقف زل بزنیم و بکوب گریه کنیم زنیم و آه... خدا آفرید ما را تا ...
بیا گناه کنیم عشق را... نترس! خدا؛ هزار مشغله دارد، سرِ خدا گرم است من و تو اهل بهشتیم اگرچه میگویند؛ جهنم از هیجاناتِ ما دو تا گرم است... #نجمه-زارع🍃