2777
2789
عنوان

مادرا بیایین

308 بازدید | 48 پست

کیا در بارداریشون چیزای ترش دوست داشتن وبچشون پسر شده مثل لواشک،تمرهندی،دوغ،کشک،لیمو ترش

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢

من تاماه دوم فقط چیپس سرکه ای میخوردم بدیهوزده شدم ازش 

ازگوشت هم بدم میومد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من🖐🏿

عه واقعاااا وووویییی خوشحالم کردی

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
من تاماه دوم فقط چیپس سرکه ای میخوردم بدیهوزده شدم ازش  ازگوشت هم بدم میومد

وای من امشب ی کوچولو ماهی خوردم زد زیر دلم وااااایی 

بیچاره همسرم رفت واسه من گرفت هیچیشو نخوردم

ولی نخور بچه رو زشت میکنه 

راستیییی خب چیکارکنم الان دوتا لیوان بررگ دوغ خوردم بازم میخوام 

ی پاستیل باز کردم اصلا دلم نمیخواد بخورم 

من

وای خداااا😍😍😍

راستیییی خب چیکارکنم الان دوتا لیوان بررگ دوغ خوردم بازم میخوام  ی پاستیل باز کردم اصلا دلم نم ...

نه لواشک و قره قروت اینا بچه رو زشت میکنه دوغ اشکال نداره لبنیات ماست و دوغ عیبی نداره 

ولی قره قروت بچرو هم سیاه هم زشت میکنه