2777
2789
عنوان

مادرا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 48 پست
من سه ماه اولم فقط ترش همسر مهربونم ب هر سوپری ک میرسید برا من لواشک و الو الوچه هر چی ک ترش بود خری ...

عزیزم دلم چقدر بانمک تعریف کردی خدا حفظش کنه برات 

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
من ویارم مث توا همش فک میکنم پسره😂چن هفتته؟

عه اشتباه شد ۴هفتمه😍دستم اشتباهی خورده

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم دلم چقدر بانمک تعریف کردی خدا حفظش کنه برات 

قربونت گلم همچنین نی نیه خوشگل شمارو  راستی من از وقتی ک فهمیدم باردارم اسمشو گزاشتم گل بچه همه هم ب این اسم میشناسنش از نظر من همه ی نی نی ها گل بچه ان.راستی از خودت عکسو فیلم بگیر تو بارداریت یادگاری من کلی دارم هراز گاهی نگاه میکنمو نی نیمو بغل میکنم میچلونمش میگم واااای خدا نگا یذره بودی شیرین😂😂😂😂😂😂😂😂

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
قربونت گلم همچنین نی نیه خوشگل شمارو  راستی من از وقتی ک فهمیدم باردارم اسمشو گزاشتم گل بچه همه ...

چشم عزیزممم ممنون😍😘😍😘