2777
2789
عنوان

مادرا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 48 پست
من سه ماه اولم فقط ترش همسر مهربونم ب هر سوپری ک میرسید برا من لواشک و الو الوچه هر چی ک ترش بود خری ...

عزیزم دلم چقدر بانمک تعریف کردی خدا حفظش کنه برات 

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
من ویارم مث توا همش فک میکنم پسره😂چن هفتته؟

عه اشتباه شد ۴هفتمه😍دستم اشتباهی خورده

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دلم چقدر بانمک تعریف کردی خدا حفظش کنه برات 

قربونت گلم همچنین نی نیه خوشگل شمارو  راستی من از وقتی ک فهمیدم باردارم اسمشو گزاشتم گل بچه همه هم ب این اسم میشناسنش از نظر من همه ی نی نی ها گل بچه ان.راستی از خودت عکسو فیلم بگیر تو بارداریت یادگاری من کلی دارم هراز گاهی نگاه میکنمو نی نیمو بغل میکنم میچلونمش میگم واااای خدا نگا یذره بودی شیرین😂😂😂😂😂😂😂😂

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
قربونت گلم همچنین نی نیه خوشگل شمارو  راستی من از وقتی ک فهمیدم باردارم اسمشو گزاشتم گل بچه همه ...

چشم عزیزممم ممنون😍😘😍😘