2777
2789
عنوان

مادرا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهوع داری؟من ۹ هفتم

یکم گاهی اوقات 

انقدر گرسنم میشههههه بعدکه میشینم سر سفره هیچی نمیتونم بخورم ولی بویاییم خیلی قوی شده اذیتم

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
عزیز دلم انشالله جنسیت همونیه که میخوای. اما به این حرفا دل نبند خدایی نکرده بعدا بخوره تو ذوقت

ان شاالله

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
من همش گوجه سبزو دوغو ماست ترش میخوردم دخمل بود

خدا حفظش کنه عزیزم

آره جوجه

عزیزم خدا حفظش کنه

عزیزم منم هفته های اول همش تمرهندی و چیپس سرکه نمکی و دوغ میخوردم و بچه هام پسر شدن😍😍🧿🧿

وووی منم 😍😍😍همینارو دوست دارم

ایشالا نی نی سالم و صالح و خوشگل خدا نصیبت کنه💚

مرسی عزیزدلممممم ان شاالله هربچه ای به دنیا میاد سالو صالح باشه 

ان شاالله همه بچه ها توی دل ماماناشون سالم باشن

من سه ماه اولم فقط ترش همسر مهربونم ب هر سوپری ک میرسید برا من لواشک و الو الوچه هر چی ک ترش بود خریداری میکرد😂😂😂😂😂ولی نمیدونم یهو چرا زده شدم و رو اوردم ب بستنی کیم و کاکائویی روزی سه چهار تا میخوردم شب شوهرم باز میخرید میگفتم ایول چقد هوس کردم باز دوتا دیگه میخوردم هرکیم میومد خونمون کیم میخرید میومد 😐میگفتن انقد کاکائویی میخوری بچت سیاه میشه وااااااای ماشالله سفید برفیه و نااااااااز😍

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔