2777
2789
عنوان

مادرا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 48 پست
من ولی دخمل شد

عزیزدلم خداحفظش کنه 

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی نخور بچه رو زشت میکنه 

خرافاته بابا من شام و نهارم چیز ترش بود 

بچم انگده نازه😄😁

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
نه لواشک و قره قروت اینا بچه رو زشت میکنه دوغ اشکال نداره لبنیات ماست و دوغ عیبی نداره  ولی قر ...

خب خداروشکر

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
من.با اینکه معدم خالی بود چیزای ترش میخوردم بعد از ضعف بالا می اوردم دوباره میخوردم

شما نی نیت پسر بود

وای من امشب ی کوچولو ماهی خوردم زد زیر دلم وااااایی  بیچاره همسرم رفت واسه من گرفت هیچیشو نخور ...

اوه 

من فقط ازبوی گوشت بدم میومدوچیپس سرکه 

که گوشت رومیریختم توپیتزاومیخوردم 

ویارسختی نداشتم 

شماهم ویارت بهترشداگه میتونی میگوبیشتربخور

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من ویارم مث توا همش فک میکنم پسره😂چن هفتته؟

۵هفته 

لواشک. رب انار. پرتقال فراوان. انار. ابلیمو. لیمو. چیپس سرکه. ذغال اخته. شاتوت همه اینا تا ماه چهار ...

بههههه نی نیت پسر بود؟

اوه  من فقط ازبوی گوشت بدم میومدوچیپس سرکه  که گوشت رومیریختم توپیتزاومیخوردم  ویا ...

چشم مرسی عزیزم