2777
2789
عنوان

رنگ و مش میگه ۱۱۰۰!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5672 بازدید | 79 پست
خوشگلم من میخام یه زیتونی شیک دربیارم چیا بخرم البته اینم بگم چندماه پیش یه شرابی رو موهام ارایشگر گ ...

زیتونی واقعی دکلره میخواد اونم پایه بالا و باتوجه ب شرابی نیاز ب دکوپاژ داری یا از شرابی ۶ ماه گذشته باشه   رنگ نکرده باشی و هی بشوری و بررره و بعدم باز ی سه ماهی دودی زیتونی  بزاری تا کامل پاک بشه بعدی بری سراغ دکلره....اگه دکوپاژ نمی خوای کنی ی مدتی مثلا ۳ ۴ ماه ماهی ی بار دودی زیتونی ۷ یا۸ بزار ک کلااا اون رنگ پاک بشه تا بتونی دکلره رو رو ی تیکع امتحان کنی ببینی جولب میده یا نه...ی سری رنگها خیلی بد قلقن واس پاک شدن و سمجن مثل همین شرابی

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
اون ام ده سی ده ک گفتم واس روش بدون دکلرس....روی موی طبیعی و خام خودت کلاه میزاری در میاری بعد رو او ...

چقدر عالی توضیح میدید خیر ببینید 

موهام مشششکی مشکی نیس بودم نیس پرن ولی تار موهام نازک ..همو ۹ بزارم؟

پس از کلاه در بیارم ترکیب نصف ام ۹ نصف سی ۱۰ و اکسیدا ۹ قاطی کنم ...اکسیدانش اندازه ترکیب ام و سی باشه؟...

بعد ک رنگ شد 

کلاه درارم

بعد کل موها قهوه ای بزنم؟

درسته؟

👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عالی توضیح میدید خیر ببینید  موهام مشششکی مشکی نیس بودم نیس پرن ولی تار موهام نازک ..همو ...

ترکیب ک همون نصف نصف خوبه داشتی واریسیون نقره ایی هم بزن ده سانت..اکسیدانم معمولا یک ب یک ...یعنی ی توپ رنگ ی اکسیدان کوچیک میبره.دیگه بعد کلاه رنگ واس کل موهات لازم نیست کنی...همون بعد کلاه دراوردن نتیجش میشه اینکه موهات ی سایه روشن ضعیف میشه ....قوی میخوای باید رو کلاهیا دکلره بشه ..عکس اون روشناش دکلرس

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...