2777
2789
عنوان

رنگ و مش میگه ۱۱۰۰!!

5671 بازدید | 79 پست

بنظرتون برم یا حیف؟ دلم نمیاد همچین مولی بابت رنگ بدم . مامانم میگه ۳تا رنگ قشنگ بخر بزاری خودت بصرفه ست .بنظرتون چ رنگی بزارم ترکیبی قشنگ در میاد؟؟؟

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️

چند ؟

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ؟

یک میلیون و صد هزار تومان

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

ترکیبی اینا همش مفته یا نذار یا میذاری جای خوب پول خوب بده این رنگای چرت همش تهش سبز و نارنجی میشه

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
بنظرم موادشو بخر برو یه ارایشگاه متوسط ولی کاربلد که دستمزدشو کم بگیره

اینم حرفیه اما ارایشگرا نمیگن چی بخرم ک خوب در بیاد میگن اگر میخوای بیا خودمونم رنگ داریم.

من شنبه میرم امبره کنم ۳۵۰ تومن😐

چ خوب. موهات بلنده؟ من کمی موهام پره و بلنده . همیشه با دوتا رنگ بس میشه . رنگم بزاریم دونه ۵۰ باشه ک نیس خیلی گرون میکیره

من هرکاری میکردم رنگ مورد علاقم در نمیومد ارایشگاه هام واقعا قیمتاش سرسام اور بود از یکی اینجا پرسیدم گفتن مثلا ی رنگ و امروز گذاشتی ده روز بعد باز بزار بازم ده روز بعدم بزار انقد تکرار کن ک رنگ مورد علاقت دربیاد من ک راضیم یک میلیون و پونصد حیفه بخدا

هم قدم سختیاش من بودم ولی پیش قدم خوشیای یکی دیگه😔شاید امروز خودم و ببازم اما فردا رو تغییر میدم.
اینم حرفیه اما ارایشگرا نمیگن چی بخرم ک خوب در بیاد میگن اگر میخوای بیا خودمونم رنگ داریم.

ازهمون مغازه بپرس یا گوگل سرچ کن

بعضیا ولی میگن چیا بخر

میخوای برو یه ارایشگاه الکی بگو مثلا اکسیدان رنگ کلاه مش و‌...دارم دیگه چیزی لازم نیس بخرم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.