2777
2789
عنوان

رنگ و مش میگه ۱۱۰۰!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5672 بازدید | 79 پست
کلاه ی بار مصرف میزارم با قلاب درمیارم از اون کلاه لاستیکیا اسونتره کار باهاش...دکلره میکنم نه چرا ن ...

اگر وقت داری میشه بگی باید کل مو رو دکلره کرد؟ یا فقط موهایی ک از کلاه در اوردیم؟ بعدم چ رنگی روی مش ها بزاریم ؟

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️
اگر وقت داری میشه بگی باید کل مو رو دکلره کرد؟ یا فقط موهایی ک از کلاه در اوردیم؟ بعدم چ رنگی روی مش ...

اره دیگه باید موهایی ک با قلاب دراوردیم رنگ کنیم ولی مدت زنانشو نمیدونم فکر میکنم ۴۵ دقیقه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه توضیح بدی چ رنگی میزاری ک قشنگ در میاد؟ مش رو چجور در بیارم؟ تو فکرم بود کلاه مش بخرم

زمینه رو با  دودی زیتونی یا دودی شکلاتی شماره ۶ یا ۷ و اکسیدان ۶  رنگ میکنم ....بعد دو سه روز  کیسه فریز و کلاه میزارم کلاه ی بار مصرف و با قلاب درمیارم این کارو بهتر کسی برات کنه تو نتم ببینی فیلماش هست با قلاب بکشه بیرون خودت پشت سرت سخته ولی  کناره ها میشه ...پودر دکلره با اکسیدان ۹ درصد قاطی میکنم مثل ماست چکیده بشه یعد میزنم رو کلاه تا پایه ۸ رو ب من میده اگه  بالاتر میخوای شستی نمشو گرفتی با اکسدان ۶ درصد هم باز دکلره درست میکنی میزاری پایه ب مرز ده میرسه بعدم ی رنگساژ درست میکنی  ...ترکیبش سلیقه ایی  ..پایه دکلره هرچی شد ی شماره پایین تر رنگو میخری با اکسیدان ۶ و اب رنگساژو درست میکنی ی ی رب ماساژ میدی  رو سرت دست اخرم کلاهو میکشی بیرون و اب میکشی...من رنگساژو معمولا بژ نسکافه ایی میگیرم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
میشه اگه پیچ داره پیجش بدی بهم؟؟ 

ن پیج نداره ارایشگاهشم تو زیر زمین خونه خودشه ارایشگاه مجلل نیست ولی همه کلاسایه ارایشگری رو رفته کارش واقعا خوبه من همیشه میرم اونجا ولی تاحالا برا رنگ نرفتم اونجا ک بودم رنگ موی چند نفرو دیدم خیلی خوب بوده 

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
چند پیمونه پودر دکلره؟؟

بستگی ب حجم مو داره...من معمولا  ۶۰ درصد  ۷۰ درصد میکشم بیرون موهامم کمی پایین تر از کتفمه سه تا بسته پودر دلکره مارال مصرف میشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
ن پیج نداره ارایشگاهشم تو زیر زمین خونه خودشه ارایشگاه مجلل نیست ولی همه کلاسایه ارایشگری رو رفته کا ...

آدرس و شماره اش میتونی بدی 

حالا واقعن آرایشگاه مجلل مهم نیس اصن مهم قیمت خوب ک کار خوب

اگر وقت داری میشه بگی باید کل مو رو دکلره کرد؟ یا فقط موهایی ک از کلاه در اوردیم؟ بعدم چ رنگی روی مش ...

فقط اونایی ک از کلاه دراوردی دکلره میشه...مش کلا دو نوع یا فویل یا کلاهی ...من کلاهی رو بلدم...کلاه  ی بار مصرف هم تو نت هست عکسش .‌البته من چند بار مصرف میکنمش....رنگساژ گفتم سلیقه ایی ولی من بژ نسکافه ایی میزارم بهم میاد

آدرس و شماره اش میتونی بدی  حالا واقعن آرایشگاه مجلل مهم نیس اصن مهم قیمت خوب ک کار خوب

شما کجا میشینی؟

ارایشگاه شکیل شمارش اینه 02634581660 

ادرس دقیقشو نمیدونم از خودش بپرسی میگه

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
واقعا چ جالب .ممنون گفتی. چ رنگی میزاری ک راضی؟ من همیشه عسلی میزارم خسته شدم.

من دکلره کردم خودم.کاراملی و مرواریدی و واریاسون نقره ای زدم بش .انقد قشنگ شده بود همه میگفتن کدوم ارایشگاه رفتی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792