2777
2789
عنوان

رنگ و مش میگه ۱۱۰۰!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5878 بازدید | 79 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم شهری،دبروزبمن گفت لایت پایه ۴۵۰

من کرجم ی مدل مو نشون دادم کله سرم دکلره باید میشد قیمتشو گفت ۴۰۰ ولی گفت امبره بنظره من بهتره چون ب کف سرت دکلره نمیخوره

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
چقد زیاد...من خودم انجام میدم ‌‌...رنگ زمینه میزارم  بعد با کلاه مش درمیارم..کلاااا همه مواد وس ...

بمن هم یاد بده چی مواد بخرم چقدر بزنم برای بعد زایمانم دوس دارم خودم امتحان کنم موهام کوتاهه

من تهرانم سمت غرب  کجای کرج این؟؟

میخای من برم رنگ مو مو بفرستم اگه خوشت اومد برو چون راهت دوره 

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
زمینه رو با  دودی زیتونی یا دودی شکلاتی شماره ۶ یا ۷ و اکسیدان ۶  رنگ میکنم ....بعد دو سه ...

عزیزم دکلره تو خونه خطرناک نیست یه وقت موها نمیسوزه منم خیلی دوس دارم خودم انجام بدم یعنی مثل ارایشگا میشه ب نظرت 

من کرجم ی مدل مو نشون دادم کله سرم دکلره باید میشد قیمتشو گفت ۴۰۰ ولی گفت امبره بنظره من بهتره چون ب ...

من خودم رنگ زیتونی عسلی انتخاب کردم گفت بایددکلره بشه ک من دوس ندارم دکلره کنم گفتم بدون دکلره دربیارقبول نکرد

خدایا!من یاغی نیستم✋
کلاه ی بار مصرف میزارم با قلاب درمیارم از اون کلاه لاستیکیا اسونتره کار باهاش...دکلره میکنم نه چرا ن ...

عزیز پودر دکلره میگیری دیگه ؟

نسبت دکلره ب اکسیدان چطور میریزی و چند دیقه باید بمونه تا ب پایه ۸ برسه؟؟؟از کجا بدوونیم ب پایه ۸ رسیده؟

بعد اون ۶ واسه شارژشو چند روز بعد و چند دیقه میزاری؟

ببخشید لطف میدی اگ توضیح بدی

👪
دمت گرم دست دررد نکنه  اخه عروسیمم چند ماه دیگ اس با این حجم مو واقعن موندم چیکار کنم

اگه میخای ب صرفه باشه پیش این رنگ کن برو ی جا دیگ درست کنن من خودم چندتا دونه هایلایت کردم مومو پارسال ۴۰۰ دادم