2777
2789
عنوان

رنگ و مش میگه ۱۱۰۰!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5672 بازدید | 79 پست
بمن هم یاد بده چی مواد بخرم چقدر بزنم برای بعد زایمانم دوس دارم خودم امتحان کنم موهام کوتاهه

بالاتر گفتم عزیزم  مواد هم مارک مارال فقط میخرم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
چ قد خوب 

خانومه خیلی خوبه ابرو هم خیلی خوب بر میداره قیمت همه چیشم از همه جا کمتره

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم رنگ زیتونی عسلی انتخاب کردم گفت بایددکلره بشه ک من دوس ندارم دکلره کنم گفتم بدون دکلره دربیا ...

اهان خب بعضی رنگام نیاز ب دکلره دارن

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
عزیزم دکلره تو خونه خطرناک نیست یه وقت موها نمیسوزه منم خیلی دوس دارم خودم انجام بدم یعنی مثل ارایشگ ...

واس من ک خوب میشه دکلره با اکسیدان ۱۲ خطریه انجام نمیدم ولی ۹ مشکلی نداره تایمش هم حداقل  نیم ساعت تا حداکثر ۴۵ هم میشه بمونی ولی بعد اون دیگه اثر نداره...از بعد نیم ساعت ی تیکه مو رو دست میکشی ببینی تا پایه مورد نظر رفت یا نه..واس من تا ۸ باز میشه و ب شارژ دوم دکلره نمیکشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
عزیز پودر دکلره میگیری دیگه ؟ نسبت دکلره ب اکسیدان چطور میریزی و چند دیقه باید بمونه تا ب پایه ۸ بر ...

پودر دکلره و اکسیدان یک ب یک میریزم بشه مثل ماست چکیده غلطتش یعنی  تقریبا کاسه رو برعکس کنی ریزش نکنه...تایم هم حداقل نیم ساعت حداکثر ۴۵ دقیقه...پایه ها  دکلره تو نت سرچ کن هست عکساش ...واس شارژ  دکلره همون موقع مورو میشوری مواد دکلره قبلی برههه و بعد  نمشو کامل  میگیری  کم پی رطوبت باشه فقط   باز مواد درست میکنی میزاری ...دفعه اول ۹ درصد دفعه دوم ۶ درصد...اگهه مو ضخیم نباشه  و رنگهای بد قلقل نخورده باشه تا پایه ۸ با ی بار وا میشه....مثلا کسی ک قبلن  رنگهای زیر  شماره ۵ گذاشته یا شرابی پر کلاغی بوده نباید کاری ک گفتم رو کنه هاا جواب نمیده

زمینه رو با  دودی زیتونی یا دودی شکلاتی شماره ۶ یا ۷ و اکسیدان ۶  رنگ میکنم ....بعد دو سه ...

وای گلم ممنون چ خوب توضیح دادی😍🥰😘

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️
پودر دکلره و اکسیدان یک ب یک میریزم بشه مثل ماست چکیده غلطتش یعنی  تقریبا کاسه رو برعکس کنی ریز ...

ن موهام خامه...

پس ....من میخام قهوه ای کنم ...جلومو فقط چند تار دکلره کنم...

اول قهوه ای کلی بزنم بعد دکلره ها درارم یا اول دکلره ها در بیارم بعد همشو قهوه ای بزنم ک سایه بشن؟

👪
مو میسوزه اخه اونم ۱۰روز بعد

نه مال من دوبار گذاشتم خوب شد البته موهامو خیلی بهشون میرسم با اب پیاز و اسپری تقویتی مو

هم قدم سختیاش من بودم ولی پیش قدم خوشیای یکی دیگه😔شاید امروز خودم و ببازم اما فردا رو تغییر میدم.
واقعا چ جالب .ممنون گفتی. چ رنگی میزاری ک راضی؟ من همیشه عسلی میزارم خسته شدم.

دودی زیتونی بعضی اوقات دوستم میاد لایت درمیارم برام بعضی اوقاتم همونه

هم قدم سختیاش من بودم ولی پیش قدم خوشیای یکی دیگه😔شاید امروز خودم و ببازم اما فردا رو تغییر میدم.
ن موهام خامه... پس ....من میخام قهوه ای کنم ...جلومو فقط چند تار دکلره کنم... اول قهوه ای کلی بزنم ...

جفتش میشه سلیفه ایی..‌اول قهوایی کنی بعد دکلره تضاد بیشتر میشه ...ولی تو دومی همون سایه روشن میشه...ی روش  راحت تر دیگم ک سایه روشن میشه اینکه اگه موهات خام و طبیعی  ی دسته کلاه رو بزاری  بعد ک دراوردی دکلره نکن ترکیب  رنگ ام ده و سی ده بگیر بزار  ی قهوایی روشن خوب میشه بعد میره لاب لا موها خودت قشنگ میشه دخترونه تره

جفتش میشه سلیفه ایی..‌اول قهوایی کنی بعد دکلره تضاد بیشتر میشه ...ولی تو دومی همون سایه روشن میشه... ...

اینو یکم متوجه نشدم

اول قهوه ای کنم بعد کلاه بزارم...

ترکیب ام ۱۰ و سی ده رو روی موهایی ک  از کلاه در اوردم بزنم؟

ام ده و سی ده نسبتشون چقد؟با چ اکسیدانی؟

ممنون ک جواب میدی عزیز..

بعد این ام ده و..‌ 

رو چ رنگی بزنم بهتره؟چ قهوه ایی؟

👪
واس من ک خوب میشه دکلره با اکسیدان ۱۲ خطریه انجام نمیدم ولی ۹ مشکلی نداره تایمش هم حداقل  نیم س ...

خوشگلم من میخام یه زیتونی شیک دربیارم چیا بخرم البته اینم بگم چندماه پیش یه شرابی رو موهام ارایشگر گزاشت اما خیلی کمرنگه اصن انگارمشکیه یعنی روش رنگ میگیره

اینو یکم متوجه نشدم اول قهوه ای کنم بعد کلاه بزارم... ترکیب ام ۱۰ و سی ده رو روی موهایی ک ...

اون ام ده سی ده ک گفتم واس روش بدون دکلرس....روی موی طبیعی و خام خودت کلاه میزاری در میاری بعد رو اون دراورده ها ام ده سی ده با اکسیدان ۹ یا ۱۲ درصد میزاری...ک اکسیدانم با توجه ب ضخامت موهات انتخاب کن اگه ضخیم و تیرس ۱۲ اگه نه تارش نازک بور تور هستی ۹ درصد....ولی کلا رنگ با اکسیدان ۱۲ مشکلی نداره..دکلره هست ک نباید با ۱۲ انجام بشه خطر سوختگی داره...اگه موهات ی دست نیست مثلا ی کم رنگ داره یگم رشد ریشه داره اول باید رنگ ک بالاتر گفتم ی قهوایی ی دستش کن بعد کلاه بزار و دکلره کن موهای رو کلاه رو ... 

https://uupload.ir/files/ogfu_20210302_173835.jpg

اینو امروز  واس کسی زدم رنگ کردم  و بعد مش با کلاه

اینم بگم برای کلاه بهتر مو کمی پایین تر از کتف باشه چون کشیدن مو بلند کار سختیه