2777
2789
عنوان

شوهر پرو تر از من کسی ندیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 98 پست
نخیر به مردا بی محلی کنی تازه راحت ترن میرن خوش گذرونی راااحت فک نکن مثل ما فکرشون مشغول میشه

و دقیقا میخواد در موردش حرف نزنم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه شت اين ديگه اخر پرروييه😑

کلا کسی حریفش نمیشه😩😩

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
شوهر منم نگاه می‌کنه

ب نظرم علاقه ای دیگع ب ما میمونه براش با دیدن اینهمه تن دیگه 

لااقل جراتشم ندارن بگن اره ديديم....والا من يبار از شوهرم پرسيدم گفت اره ديدم تو چطور منم گفتم بله د ...

اینجور میگه تو هم میبینی دیگه چ اشکال داره

ب نظرم علاقه ای دیگع ب ما میمونه براش با دیدن اینهمه تن دیگه 

ما ک اینقدر با هم بحث داریم ک این فیلم دیدنش اصلا گم هست بین بقیه چیزا 

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
نخیر به مردا بی محلی کنی تازه راحت ترن میرن خوش گذرونی راااحت فک نکن مثل ما فکرشون مشغول میشه

اخه دیدم بعضی وقتا که به مرد خیلی توجه کنی و پاپیچش بشی بعد که ولش میکنی خودش میخواد سردربیاره که چی شده محلش نمیدی ولی خب درست میگی هرکی یجوره نمیشه این نسخه رو واسه همه پیچید

همون فیلمای....؟؟؟؟🤔

بله س ک  سی

من بودم گوشیو جلو چشمش ب هزار تیکه تقسیم میکردم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
همینجورین دست پیش گرفته پس نیوفته

اره معلوم نیست چ کارای دیگه میکنه کلا بهش بی اعتمادم