2777
2789
عنوان

شوهر پرو تر از من کسی ندیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 98 پست
چه حق به جانبن بعضی مردا محلش نزار

مال من دیگه خیلی. تازه سرسنگین میگیره خودش محلم نمیده می گه اعصابم خرد کردی برای خیلی وقت پیشه قول دادم نبینم دیگه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر..یه بنده خدایی الان تاپیک زده شوهرش میگه یا حین رابطه میذاری اسم زن های دیگه رو بیارم یا زن ...

بسه تورو خدا اين حرفا چيه!!!!؟؟؟؟

مرد گوه ميخوره وقتي زن داره بخواد همچين كارايي رو بكنه

چرا همه چيو عادي جلوه ميدين

همين امثال شماها مردارو خراب كردن ديگه

بزن دهنشو سرويس كن اين مثل شوهر منه دست پيش ميگيره پس نيوفته.....ميگم چرا اون روز بايد ميرفتى خونه ر ...

این از خداشه .میره برنمیگرده منو بچه میزاره خونه تنها 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
حالا خوب نگفته من نديدم دوستم ديده😂😂😂

😂😂😂 اون راه سومه🤣🤣🤣🤣

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
مال من دیگه خیلی. تازه سرسنگین میگیره خودش محلم نمیده می گه اعصابم خرد کردی برای خیلی وقت پیشه قول د ...

بنظرم یه مدت محلش نزار کاری به کارش نداشته باش ببین چکار میکنه ولی زیر نظر بگیرش بعد که بیخیالیتو ببینه خودش میاد سمتت

حالا خوب نگفته من نديدم دوستم ديده😂😂😂

ن گفت کلا برای من نیست. نمیدونم جنی روحی پس دیده 

جوش نزن گلم 

فکر کن چیکار کنی که این کارشو ترک کنه 

بعدم تو باید عصبانی میکردی خودتو براش که اون نخاد پرو بازی دربیاره تازه قهرم بکنه 

وقتی اومد با عصبانیت بگو خوبه دیگه آفرین ! هم سوپر نگاه میکنی هم دروغ میگی هم قهر میکنی ! دست پیش می گیری؟  واقعا که پرو یی

بعد یهو مهربون و مظلوم شو و خودتو به گریه بنداز بگو اخه چرا نگاه میکنی؟  بیا با هم ترکش کنیم این برای زندگیمون خیلی بده 

خب شما میگفتی باور کردی که خیلی وقته ندیده. ولی چرا پاک نکرده؟! نکنه حیفه؟؟ 

وقتی شب کار بوده دیده دقیقا ساعتش هم بود 

سخت نگیر..یه بنده خدایی الان تاپیک زده شوهرش میگه یا حین رابطه میذاری اسم زن های دیگه رو بیارم یا زن ...

الکی😯😯

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بنظرم یه مدت محلش نزار کاری به کارش نداشته باش ببین چکار میکنه ولی زیر نظر بگیرش بعد که بیخیالیتو بب ...

نخیر به مردا بی محلی کنی تازه راحت ترن میرن خوش گذرونی راااحت فک نکن مثل ما فکرشون مشغول میشه