2777
2789
عنوان

شوهر پرو تر از من کسی ندیده

1658 بازدید | 98 پست

تو گوشیش پر از فیلم سوپر دانلود کرده دیده با تاریخ هم نوشته .بعدش می گه اصلا من ندیدم نمیدونم جطور اومده برای الان نبست من خیلی وقته ندیدم در صورتی ک تاریخ داره. بعدم خودش زد ب مریضی و سرو صدا .بهم می گه میخندم تو روت فکر نکن خبریه😐😐😐😐

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بعدشم قهر کرده رفته بیرون 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما میشه واسم گزارش بزنید . ممنون❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6003758/دیشب-خواب-حضرت-عیسی-رو-دیدم?postId=179209107

من هرگز در زندگی راهنمایی نداشته ام.کسی مرا تربیت فکری و روحی نکرده است.هر چه که دارم از خودم دارم و هرچه که ندارم همه آن چیزهایی است که می توانستمداشته باشم، اما کجرویها و خودنشناختن ها و بن بست ها نگذاشت... بدی های من به خاطر بدی کردن نیست.به خاطر احساس شدید خوبی های بی حاصل است...همیشه سعی کرده ام مثل یک در بسته باشم تا زندگی وحشتناک درونی ام راکسی نبیند و نشناسد...ما فقط می توانیم حسی را زیر پایمان لگد کنیمولی نمی توانیم آن را اصلا نداشته باشیم...نمی دانم رسیدن چیست، اما بی گمان مقصدی است که همه وجودم به سوی آنجاری می شود...بدی های من چه هستند جز شرم و عجز خوبی های من از بیان کردن،جز ناله اسارت خوبی های من در این دنیایی که تا چشم کار می کنددیوار است و دیوار است و دیوار است و جیره بندی آفتاب است وقحطی فرصت است و ترس است و خفگی است و حقارت است...🖤فروغ فرخزاد🖤 این کاربری دست دونفره
بعدشم قهر کرده رفته بیرون 

😂😂😂😂 راه دفاعیشونه اول انکار بعد حمله🤣🤣🤣

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
😂😂😂😂 راه دفاعیشونه اول انکار بعد حمله🤣🤣🤣

والا جوری زیرش زد من شک کردم ب چشمم

سخت نگیر..یه بنده خدایی الان تاپیک زده شوهرش میگه یا حین رابطه میذاری اسم زن های دیگه رو بیارم یا زن ...

😨😨😨😨

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
اونجا كه اون داد بيداد ميكرد اگه تو بلندتر داد ميزدي بعد جلوتر قهر ميكردي گوشيشو پرت ميكردي روش اينج ...

خودمم همین فکر میکنم. بچه خواب بود 

بزن دهنشو سرويس كن اين مثل شوهر منه دست پيش ميگيره پس نيوفته.....ميگم چرا اون روز بايد ميرفتى خونه رفيقت كه نبود زنشو ببرى خريد بهم دروغ گفتى با رفيقت ميرى بيرون؟! ميگه به چه حق گوشى منو خوندى؟😐😐گفتم برو بابااااا

شوهر من بهش هر چی میگی میگه تموش کنیم 

دعوا تمومش کنیم خنده تموش کنیم گریه تموش کنیم خرید تمومش کنیم غذا چی درست کنم ؟ تمومش کنیم 

خر تمومش کنیم 

ایششش حالم بهم میخوره ازش 

والا جوری زیرش زد من شک کردم ب چشمم

😂😂😂😂 همشون همینن منم اوایل خیلی حرص میخوردم 

اما الان یه گوشی مخفی خریده سر کار باهاش هر غلطی نیکنه منم نمیتونم اثبات کنم 

پس به خودت سخت نگیر اوضاع بدتر میشه این مردا همیتن

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم