2777
2789
عنوان

شوهر پرو تر از من کسی ندیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 98 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم گوشیو جلو چشمش ب هزار تیکه تقسیم میکردم 

بچه بیدار میشد میترسید.وگرنه اون فقط صداش بالا میبره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بچه بیدار میشد میترسید.وگرنه اون فقط صداش بالا میبره

جای تو بودم بچه رو میبردم ی ساعتی دست همسایه یا پدر مادرم میسپردم میومدم ی دل سیر متنبهش میکردم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

من به چشم خودم پیامک دیدم تو گوشیش  هر چی دعوا و گریه و جیغ کشیدم خودمو زدم داغون شدم 

باز هم میکفت نه تو اشتباه میکنی 

وقتی انکارمیکنه دلم میخواد خودم اتیش بزنم چهل و سه سالشه 

من به چشم خودم پیامک دیدم تو گوشیش  هر چی دعوا و گریه و جیغ کشیدم خودمو زدم داغون شدم  با ...

برعکس اگه خودشون جای ما باشن😒

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
دیگه سر رابطه اون ها رو تصور میکنه .  واقعا خیلی مضره برای زندگی ... چرا آخه این فیلم ها رو می ...

ارع واقعا خیلی بده ک اونارو تصور کنع ادم😐🥴

بعضیا مث بستنی عروسکی ان                                                   فقط ظاهرشون خوبع😐😒
بزن دهنشو سرويس كن اين مثل شوهر منه دست پيش ميگيره پس نيوفته.....ميگم چرا اون روز بايد ميرفتى خونه ر ...

الان اونایی که تز روشن فکری میدن که گوشی حریم شخصیه باید بیان جواب بدن😏

از پسش برمیای،بهانه رو بذار کنار 
بزن دهنشو سرويس كن اين مثل شوهر منه دست پيش ميگيره پس نيوفته.....ميگم چرا اون روز بايد ميرفتى خونه ر ...

وااای😂

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍