2777
2789
عنوان

یکم درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست
بازم خداروشکر قدرشو بدون

۶سال و نیمه باهمیم هر دو وفادار هیچ زنی ب وفاداری من نبود نمیخوام خرابش کنم حتی تو خوابمم اونو میبینم روانی شدم بخدا

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه شوهرم هیچی کم نداره امشب سه تا لوستر واسه پذیراییم خرید چون یه کلمه گفتم دلم تنوع میخواد هر بار ...

نذار چیزی بشه که پشیمونی به بار بیاره کلا شماره پاک کن هرجور صلاح میدونی ولی نشو کسی که درس عبرت بقیه است از بقیه عبرت بگیر

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
بمیرم برات😔😔 چی کشیدی خدا تاوان دل سوخته تو ازش بگیره الهی بمیرن این زنای خراب که نمیرن سراغ مجر ...

خدا نکنه 💚خدا  فعلا   داره   منو  زجر میده  تا اون  عوضی ها رو.....دختر خاله  هرزه م  طلاق  گرفت  جایی  نداشت   چندماه  اومد خونمون    تا سر شوهرم  از راه  بدرکرد  و زندگیم  داغون کرد😔   میدونی  ازهمه  بدتر از چی میسوزم   اینکه    خانواده م  پشتم  نیستن   تاحالا  مادرمو  نشناخته  بودم   انقد   ادم  ناجنسیه پدرم  فوت کرده   مامانم   حساب کتاب میکنه  که   روزی باید  چقد  پول بدی  تا بتونی تو این  خونه  زندگی کنی 

۶سال و نیمه باهمیم هر دو وفادار هیچ زنی ب وفاداری من نبود نمیخوام خرابش کنم حتی تو خوابمم اونو میبین ...

همینکه پشیمونی و میفهمی نباید کج بری خودش ینی وفاداری پس غصه نخور

میدونی چیه اول ب اخلاقای خوب شوهرت فکر کن ب چیزای خوبی ک داری و بعد ب این فک کن ک اون همکارت ک الان ...

اونم زن داره باهم چت میکنیم مثلا میگه من عاشق زنمم ب این دلیل منم میگم عاشق شوهرمم ب این دلیل بعد صحبتای اینجوریه مث دوتا همجنس چت میکنیم دوتا خانوم چطور باهم درمورد زندگیشون حرف میزنن اونجور ولی میبینم با این وجود تاثیر منفی داشته ناخداگاه 

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خدا نکنه 💚خدا  فعلا   داره   منو  زجر میده  تا اون  عوضی ها رو.....دخ ...

چراااااا راهش دادی؟ آخه چرا 

ولی ذات مردا هم خرابه 

وگرنه با عشوه این هرزه ها وا نمیدادن 

مگه اونا چی دارن که زن خودشون ندارن

عیب نداره با مامانت بساز شرایط که بهتر ‌شد یه فکر دیگخ کن

اون عوضی میگه نمیخامت ینی میخا اون هرزه رو بگیره

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
نذار چیزی بشه که پشیمونی به بار بیاره کلا شماره پاک کن هرجور صلاح میدونی ولی نشو کسی که درس عبرت بقی ...

شماره همو نداریم فقط اینستا...از ۹صبح تا ۴بعدازظهر

😐😐😐😐😐 بچه هابیاین ببینین این چی میگه خدایاااااااااااااااااااا دختر 15 ساله س. ...

سکس كامل نه در حدودی نه اینکه یهو بره داخل اینجور نمیکنه 

بار اول ترسیدم ولی وسطاش ک حس کردم دوس داشتم 

اونم جوری نیست ک کاری کنه درد بکشم 

باهام قشنگ رفتار میکنه 

داخل ی خونه نیستیم زیر ی سقف عقدیم