2777
2789
عنوان

یکم درددل

763 بازدید | 98 پست

من چرا اینطوری شدم؟ هر چی فکر میکنم از هیچکس دلگیری جدیدی ندارم ولی حال دلم خوش نیست از دیروز همش تو خودممو اشک میریزم

با شوهرمم سر هیچی قهر کردم و الان تبدیل به یه قهر ریشه ای شده

من هیچ مشکلی ندارم جز اینکه شهر غریبمو همش تو خونه تنها 

با اینکه شوهرم کاملا منو میشناسه امشب بهم میگفت قبل من با کی خاطره داشتی ک الان یادت افتادن اینجوری عزاشو گرفتی؟ کاش یکی بود میتونست حال دلمو خوب کنه کاش یه راهی بود

احساس یه آدم افسرده و مریضو دارم فقط دلم خواست اینجا بنویسم شاید یکم خالی شم

خسته ای ازتنهایی حال روحیت افت کرده

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید واقعا افسرده ای 

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

شایدم نزدیک پریودته هورمونات بهم ریخته منم پریودم امشب گریه کردم تنهایی تا شوهرم اومد اشکمو پاک کردم نفهمه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

منم درد و دل میخوام هستین بگم؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
شایدم نزدیک پریودته هورمونات بهم ریخته منم پریودم امشب گریه کردم تنهایی تا شوهرم اومد اشکمو پاک کردم ...

منم تازه پریود شدم

خوشبحالت که مخفیش کردی ولی من گند زدم تو زندگیم

منم جدیدا اینطوری شدم

جمعه به قدری گریه کردم که 10 روز پریودیم جلو افتاو

به همه چی گیر میدم بهونه میارم

حس بدی به شوهرم دارم

مدام شک میکنم😔😔😔

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
عزیزم افسرده شدی منم همین جوریم  فردا میخوام برم روان پزشک دارو بده بهم  دیگه حوصله این ...

من هنوز یه سال نشده ازدواج‌کردم بعد اون همه دربه دری و اصرار حالا چرا باید اینجوری باشم بدم از خودم میاد

بگو

منه احمق یه غلطی کردم از طریق پیج کاری با آقایی ک همکارم بود و ندیدمش آشنا شدم ایشون جنوب من تهران اولش رسمی و معمولی بودیم در مورد کار حرف میزدیم اما حالا صمیمی تر شدیم مثلا صبح حال همو پرسیدیم در این حد...ولی چند روزه انگار ب شوهر خودم حسی ندارم نگاهش میکنم دلم نمیره واسش عادی شده میترسم از این ک بینمون حسی شکل بگیره چند روز پیش بلاکش کردم دوباره امروز آنبلاک

باو برو با شوهرت بخواب و عشق و حال و رابطه کن حالت خوب میشه هیچ چیز بهتر از رابطه زناشویی نیست  ...

🤔🤔🤔🤪🤪🤪🤪

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️