2777
2789
عنوان

یکم درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست
باو برو با شوهرت بخواب و عشق و حال و رابطه کن حالت خوب میشه هیچ چیز بهتر از رابطه زناشویی نیست  ...

خوشبحالت با ووو 

ما مجردیم این جوری نگو دلمون میخواد😂😂💔💔

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167

منم   باردار بودم  خیانت  دیرم  کرونا    گرفتم   واسه جدایی اقدام  کردم   الان  دوهفته س زایمان  کردم     چون  تنها بودم  کسی پیشم نبود   کارامو کردم   غذا پختن و لباس شستن و...‌‌ بااینکه  سزارینی بودم    یهو  درد شدید شکم   و   و بعد کبودی دور ناف   و تب و لرز       ۵ روز بستری شدم   رحمم  جمع  نشده  بود خونریزی کرد و عفونت        منم  کارم گریه ست  از بی کسی  از ننهایی       انقد حالم  بده    فقط مرگ  ارومم میکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز یه سال نشده ازدواج‌کردم بعد اون همه دربه دری و اصرار حالا چرا باید اینجوری باشم بدم از خودم ...

ببین ب خاطر شرایط الآنت نیس

این زخم هایی ک در گذاشته روحت زده شده 

و الآن یهو حالتو بد میکنه

باید بری روان پزشک

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
منه احمق یه غلطی کردم از طریق پیج کاری با آقایی ک همکارم بود و ندیدمش آشنا شدم ایشون جنوب من تهران ا ...

نکن جان عزیزت نکن

نزار بخاطر هوس تو یه زندگی خراب بشه

پدرومادرت بی ابرو بشن

ابروی یه خاندانو میبری

چرا مگه چیزی کم داری؟ 

یا شوهرت با اون فرق داره 

داری کاری میکنی که یه عمر بدنامی پشتشه

خاهرمن با این کارت تو ذهن اون مرد یه زن بد وخرابکاری مطمین باش اون به تو حسی نداره جز سواستفاده

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
خوشبحالت با ووو  ما مجردیم این جوری نگو دلمون میخواد😂😂💔💔

خب منم نامزدم 

دیگه میدونه چیکار کنه اخلاقم درست میشه 

😂😂😂خودشو میکشه تا درست شم 

مثلا از 2شب که شروع میکنه تا یک ساعت لخت تو بغلشم ماساژم میده 

بعدش از 3ب بعد شروع میکنه تا وقتی بفهمه دارم حال مکنم تموم میکنه بوسم میکنه میخوابونم تو بغلش و میخوابیم

ببین ب خاطر شرایط الآنت نیس این زخم هایی ک در گذاشته روحت زده شده  و الآن یهو حالتو بد میکنه ...

کلاس های آقای فراز شرکت کردین؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
منم   باردار بودم  خیانت  دیرم  کرونا    گرفتم   واسه جدایی اقدام ...

میخای جدا شی 😔😔😔

بچه ات چی؟ 

تصمیمت چیه 

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
نکن جان عزیزت نکن نزار بخاطر هوس تو یه زندگی خراب بشه پدرومادرت بی ابرو بشن ابروی یه خاندانو میبر ...

ن فقط بحثمون کاری بود بخدا ولی ناخداگاه شوهرمو نگاه میکنم اون میاد جلو چشمم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
ی چی میگم خواهرانه ب حرفم گوش میدی؟

اره اصلا فحشم بدین