2777
2789
عنوان

یکم درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست
خب منم نامزدم  دیگه میدونه چیکار کنه اخلاقم درست میشه  😂😂😂خودشو میکشه تا درست شم  ...

خب اون خودشم گرمه و نیاز داره

خیلی از مردها شبا زود میخابن بخاطر شرایط کاریشون یا سردن

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
منه احمق یه غلطی کردم از طریق پیج کاری با آقایی ک همکارم بود و ندیدمش آشنا شدم ایشون جنوب من تهران ا ...

سعی کن رابطتو باهاش محدود کنی بلاک فایده نداره

این فکرارو هم به خودت راه نده بهرحال نباید کاری کرد که این حسای بد ادم تشدید بشه

ولی من از این زندگی بدم میاد که همیشه باید خوشحال باشم

واویلا اگه یه قطره اشک بریزم یا اخمام تو هم باشه میگه تو پشیمونی و منو نمیخای و...

ادم یهوقتایی حالش بده خب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخای جدا شی 😔😔😔 بچه ات چی؟  تصمیمت چیه

بچمو میگیره  ازم     بزرگه ۷ سالشه   کوچیکه  هم  فعلا نمیگیره......اره خیانت  کرد    اونم  در حد رابطه  و......باردار بودم حسرت  یه موز  رو دلم  موند برای اون هرزه   خرج میکرده   الان  دسش رو  شده  ..... انقد دلم  پره احساس  خفکی دارم    کلا  کارم  گریه ست  

راستش چند روزه کارم گریه اس ب خاطر همین موضوع

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خب اون خودشم گرمه و نیاز داره خیلی از مردها شبا زود میخابن بخاطر شرایط کاریشون یا سردن

خب اینم صبح ساعت 6میره 

بستگی ب اخلاق خانمم داره 

شوهر من روم حسآسه اصلا نمیتونه ببینه ناراحتم 

یا با رابطه درستش میکنه یا میبرم بیرون هر ی بار یکاری مکنه 

عاشق همیم

6ماه دوست پسر دوست دختر بودیم بعدش عقد کردیم

ن فقط بحثمون کاری بود بخدا ولی ناخداگاه شوهرمو نگاه میکنم اون میاد جلو چشمم

خب داره این حس شکل میگیره چون ما زنا حسگرامون قویه 

ولی بدون خودتو بدبخت میکنی من این شرایطو تو یکی ازدوستان به عینه دیدم از معمولی شروع شد تا چیزای دیگه ابروریزی شد که تا 7 شهر اونورتر پیچید بابای دختره دق کرد مرده طلاقش داد اون یارو هم گفت تو که منو ندیده شوهرتو فروختی با من بدتر از ایما میکنی نگرفتش

بدون کلا از همه چیه این مرد دوری کن انقدر به شوهرت محبت کن که کلا فراموشت بشه ببین من نه تو رو دیدم نه میشناسم پس برا من سودی نداری تا میتونس ازش دور شو که زندگیت داره خراب میشه

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️