2777
2789
عنوان

یکم درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست
بچمو میگیره  ازم     بزرگه ۷ سالشه   کوچیکه  هم  فعلا نمیگیره......اره ...

بمیرم برات😔😔

چی کشیدی خدا تاوان دل سوخته تو ازش بگیره الهی

بمیرن این زنای خراب که نمیرن سراغ مجردا

پس طلاق میگیری ایشالله خوشبخت بشی

گریه نکن عزیزم فایده نداره برو پیش روانشناس

چرا خیانت کرد چیش کم بود هرزه بی صفت

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب داره این حس شکل میگیره چون ما زنا حسگرامون قویه  ولی بدون خودتو بدبخت میکنی من این شرایطو ت ...

تازه شوهرم هیچی کم نداره امشب سه تا لوستر واسه پذیراییم خرید چون یه کلمه گفتم دلم تنوع میخواد هر بار منو میبره خرید ده تومن خرجم میکنن در حد توانش منظورمه یه جوری هوامو داره ک اصلا خودشو نادیده گرفته مهربونه چی بگم دیگه کلا چند روزه عذاب وجدان داره خفم میکنه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خب اینم صبح ساعت 6میره  بستگی ب اخلاق خانمم داره  شوهر من روم حسآسه اصلا نمیتونه ببین ...

چنوسالتونه میشه بگی

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
ن

صحبتاتون مث صحبتای این بزرگوار بود

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خب ازدواج کن  منم نامزدم 16سالشه خودم15حدود 3ماهه عقدیم

😐😐😐😐😐

بچه هابیاین ببینین این چی میگه

خدایاااااااااااااااااااا دختر 15 ساله س. ک. س داره من هنوز تو کفم😭😭😭😂😂😂

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
ن گلم چرا فحش بدم من درکت میکنم انسان جایزالخطاست

خیلی مهربونی

اره اصلا فحشم بدین

میدونی چیه اول ب اخلاقای خوب شوهرت فکر کن ب چیزای خوبی ک داری و بعد ب این فک کن ک اون همکارت ک الان داره از رو هوس باهات چت میکنه در آینده اگه واس تو مشکلی پیش بیاد ی ذره هم ب فکرت نخواهد بود ابجی گلم اون فقط الان ب فکر اینه ک باتو خوش بگذرونه فقط و فقط قصدش همینه بشین ب شوهرت و چیزای خوبی ک داره فک کن و ب خودت تلقین کن ک عاشق شوهرتی در اولین فرصت ک فکراتو کردی کلا اون یارو رو بلاک کن