2777
2789
عنوان

یکم درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست
خیلی مهربونی

من ک میگم کم کم بهش بفهمون ک رابطه ی خیلی صمیمی مناسب زندگیاتون نیس خیلی معقولانه باهاش حرف بزن و بگو دوس دارم فقط ی همکار ساده واسم باشی ن چیزی بیشتر و کم کم رابطه ات رو باهاش ب همون حالت اول برگردون باهاش رسمی برخورد کن

خدا نکنه 💚خدا  فعلا   داره   منو  زجر میده  تا اون  عوضی ها رو.....دخ ...

دلم به درد اومد😔چند سالتونه هردو؟؟بیخود میکنه بچه رو نده بهت نامرد!!اگه بچشو دوس داشت همچین غلطی نمیکرد

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو سرآشپزیم من و اون آقا‌...البته من پیجمو دارم دیگه رستوران نمیرم اما ایشون یه رستوران مطرح کار ...

یه چند روزی باهاش حرف نزنی حل میشه.ولی خواهشا اینکارو بکن،بخودت رحمت بیاد

بخدا   فامیل گفتن  راهش نده  من دلم سوخت     ولی نتیجه شوهم  دیدم..... ...

ناامید نشو عزیزم.اصلا غصه همچین نامردی رو نخور،اون لیاقت تو رو نداشته،خواهشا دیگه حرف از خودکشی نزن اونم بخاطر یه هرزه،اونا برن خودشو بکشن تو جرا،بفکر بچه های معصومت باش،اونا بی تو چکار کنن؟!برو پیش مادرت،حرفاشو بدل نگیر،فحشاش صدبرابر بهتر از اون نامرده،برو پیش مادرت،بعد سرپا شدن،برو سرکار و خرجیتونو دربیار.وکلیل خوب بگیری،بچه ۷ سالتو نمیدن باون نامرد هرزه بخاطر اینکارش

یه چند روزی باهاش حرف نزنی حل میشه.ولی خواهشا اینکارو بکن،بخودت رحمت بیاد

اره واقعا

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
ینی باهم نیستن الان؟  پس چرا نمیخا زندگی کنه ونمیا عذرخاهی کنه اونطو ی درد روحیت کمتر میشه&nbs ...

نمیدونم  باهمن  یانه    کلا  خبرندارم  ازش......نه عذرخواهی ک نکرد     کتکمم  زد و همش میگفت عجب کردم    الانم  زایمان کردم   اصلا  عین  خیالش نیست    خانواده عوضیشم  ازون بدتر 

ناامید نشو عزیزم.اصلا غصه همچین نامردی رو نخور،اون لیاقت تو رو نداشته،خواهشا دیگه حرف از خودکشی نزن ...

خدا کنه   اینطور ک میگین  باشه....ولی من پرسیدم  بچه  بالای ۷ سال  میدن ب پدر 😔.....برام  دعا کنین  لطفا      بخدا هم از لحاظ   روحی هم  جسمی  داغونم     

دلم به درد اومد😔چند سالتونه هردو؟؟بیخود میکنه بچه رو نده بهت نامرد!!اگه بچشو دوس داشت همچین غلطی نم ...

من ۳۰    اون ۳۳  .....کلا  ادم  دست و پاچلفتی و بی عرضع  ای بود ولی بازم  باهاش ساختم    دیگه  خیانتشو  نتونستم   تحمل کنم  بنظر من  وقتی  اون  خیانت  کرده یعنی زندگی ما و رابطه مون براش مهم نبوده   پس  بره  گمشه همچین  ادم مزخرفی.....