2777
2789
عنوان

یکم درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست
۶سال و نیمه باهمیم هر دو وفادار هیچ زنی ب وفاداری من نبود نمیخوام خرابش کنم حتی تو خوابمم اونو میبین ...

ما ۶ سال دوست بودیم

یه دوستی که انگار هیچ راهی واسه ازدواج نداشت ولی انقدر جفتمون سختی به جون خریدیم تا بالاخره جور شد و الان نزدیک یه ساله اومدیم خونه خودمون

منم از شوهرم راضیم از انتخابمم راضیم ولی خیلی وقتا فکرای منفی میاد تو ذهنم خیلی وقتا یاد اتفاقای بد زندگیمون میفتم ولی شوهرم انتظار داره چون باهام خوبه من همیییشه بخندم و شاد باشم ولی من انگار افسردم واقعا

قبل ازدواج میگفتم چون به هم نرسیدیم حالم خوش نیست ولی الانم خیلی وقتا همونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم زن داره باهم چت میکنیم مثلا میگه من عاشق زنمم ب این دلیل منم میگم عاشق شوهرمم ب این دلیل بعد صح ...

آره میدونم ناخودآگاه آدم با شوهر خودش مقایسه میکنه

سعی کن به همون حرفای رسمی محدودش کنی

اونم زن داره باهم چت میکنیم مثلا میگه من عاشق زنمم ب این دلیل منم میگم عاشق شوهرمم ب این دلیل بعد صح ...

اره گلم تاثیر منفی داره مطمعنا ی حسایی ب وجود میاد ناخواسته کمکم تبدیل میشه ب لذت و وابستگی عزیزم صمیمیت بیش از حد با غیر همجنس وابستگی میاره چهارروز دیگه ک زنش متوجه بشه زندگی اونم میپاشه خودت ک میدونی زنا خیلی زود متوجه این چیزا میشن

چراااااا راهش دادی؟ آخه چرا  ولی ذات مردا هم خرابه  وگرنه با عشوه این هرزه ها وا نمیدادن ...

بخدا   فامیل گفتن  راهش نده  من دلم سوخت     ولی نتیجه شوهم  دیدم.....شوهرم  رف  بدرک    نمیدونم  کجاس  اصلا   اون  هرزه  هم   داره  راست  راست  میچرخه .... اره  میگه   این زندگیو نمیخام       مامانم  از یه طرف  حساب کتاب میکنه    شرایط روحی و روانی  منو درک‌نمیکنن    تازه  زایمان  کردم     اعصابمم  داغونه     هیچکس  بفکر من‌ نیست       یعنی  فکر کنم  من بدترین بنده  خدام 😢  اخه  ازهمه  جا     رونده شدم  هم  زندگی خودم  هم  خونه پدری          چند بار خواستم  خودکشی  کنم‌‌بخاطر بچه هام  باز  پشینون  شدم

ما ۶ سال دوست بودیم یه دوستی که انگار هیچ راهی واسه ازدواج نداشت ولی انقدر جفتمون سختی به جون خریدی ...

سال اول همینه همینطوره ولی پیش روانپزشک هم برو

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

ببین گلم منم چند ماهه ازدواج کردم این حالتو میفهمم و تجربه کردم
یه وقتایی اصلا بیخودی بحث میکنم گریه میکنم حال هردو مون بد میکنم
اکثرا نزدیک پریود اینطوری میشم
انگار بعد ازدواج ، نزدیک پریود حال روحیم خیلی بدتر میشه
تازگیا دارم رو خودم کار میکنم
البته به نظرم اوایل زندگی سخته تا اخلاق هر دو طرف به هم نزدیک بشه...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
ن فقط بحثمون کاری بود بخدا ولی ناخداگاه شوهرمو نگاه میکنم اون میاد جلو چشمم

بلاکش کن و دیگه باهاش حرف نزن،یادت میره.

شغلت چیه؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اره گلم تاثیر منفی داره مطمعنا ی حسایی ب وجود میاد ناخواسته کمکم تبدیل میشه ب لذت و وابستگی عزیزم صم ...

یه بچه ام داره حالا😖

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
بلاکش کن و دیگه باهاش حرف نزن،یادت میره. شغلت چیه؟؟

هر دو سرآشپزیم من و اون آقا‌...البته من پیجمو دارم دیگه رستوران نمیرم اما ایشون یه رستوران مطرح کار میکنه

بخدا   فامیل گفتن  راهش نده  من دلم سوخت     ولی نتیجه شوهم  دیدم..... ...

ینی باهم نیستن الان؟ 

پس چرا نمیخا زندگی کنه ونمیا عذرخاهی کنه اونطو ی درد روحیت کمتر میشه 

اشکال نداره خود کشی چی کنی توهم خو

دونا بچه امیدشون تویی نه پدر نامردشون

زندگی کن حتم دارم یه خوبش میاد سراغت که زندگی بهشتی برات بسازه با مادرت بساز تا شرایطتت اوکی بشه

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️