2777
2789
عنوان

بچه ها😔

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 62 پست
سلام اصلا چرا باور میکنین؟ این کاربرا اصلا نیازمند نیستن خب گوشیشون رو بفروشن به بچه شون برسن چرا می ...

یه لحظه عکس بچه تو گان رو دیدم حالم بد شد منم وقتی زایمان کردم شوهرم برای تسویه بیمارستان به قرض افتاد خیلی حال بدی پیدا کردم حتی پولو قرض کردم ولی دیگه برام مهم نیست تاوان خطای خودم هست انشالله بچه هام سلامت باشن دیگه هرگز هرگز به احدی تو مجازی اعتماد کنم ولی خدایش اینجوری راحت با دامن چین چینش نچرخه کلاهبرداری کنه حداقل لطف کنید دسترسیشو قطع کنید 🙏

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
یه لحظه عکس بچه تو گان رو دیدم حالم بد شد منم وقتی زایمان کردم شوهرم برای تسویه بیمارستان به قرض افت ...

قطعش کردم همون موقع

هزار بار قطع کردم ولی چون کاربرایی مثل شما ساده و مهربونن راحت اعتماد میکنن زیادن بهشون پول میدن اینا میان دوباره عضو میشن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی با بدبختی اکانت ساختم اونروز تعلیقم کردن بخاطر خصوصی هرکار کردم با اون اوضاعم نتونست ...

ریال ب ریال اون پولی ک کلاهبرداری کردی از گلوت دربیاد انشالله.ما حلالت نمیکنیم هیچوقت.بدون تااخر عمرت مدیونی.فقط بدبخت اون بچه که بازیچه صحنه سازیای تو شده.چجوری میخوای تن ب خاک بدی تو بااین همه دروغی ک گفتی.خدا ازت نگذره

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
قطعش کردم همون موقع هزار بار قطع کردم ولی چون کاربرایی مثل شما ساده و مهربونن راحت اعتماد میکنن زیا ...

خدا خودش سزاشونو بده الهی.ما درراه خدا کمک کردیم پیش خدا سربلندیم که انسانیت به خرج دادیم.حالا طرفمون کلاهبردار از اب دراومد و الانم با کمال پررویی پیام داده چون حیایی نداره.خدا خودش جوابشو بده

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
سلام دفعه دیگه صد در صد اطلاعاتتون رو می فرستیم فتا برای چی از کسی پول میگیرین؟ حتی نیازمند واقعی هم ...

اگه میتونید این کارو بکنید و ازطریق کارت عابرشون پیداشون کنن.بالاخره مملکت نباید اینقد بی صاحاب باشه

سلام اصلا چرا باور میکنین؟ این کاربرا اصلا نیازمند نیستن خب گوشیشون رو بفروشن به بچه شون برسن چرا می ...

من تاپیک زدم کلا ۴نفر اومدن.ایناییم که معروفن و جوگیر تگ کردیم گفتیم دوستاتونو تگ کنید که نکردن.

بعدشم تاپیکم ترکید 

ریال ب ریال اون پولی ک کلاهبرداری کردی از گلوت دربیاد انشالله.ما حلالت نمیکنیم هیچوقت.بدون تااخر عمر ...

کاش یک تاپیک بزنین که بقیه گول نخورن پس فردا عضو میشه میاد همین داستان ها رو میگه یه سری دیگه بهش پول میدن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

میز عسلی جان شما هم لطف کنید بزنید که کاربرای مثل منو شما گول این افرادو نخورن 😥قفلش کن که بعدش اذیت نشی اون عنوان کلاهبردارشو هم بزن وگرنه تا از مادر شوهر جاری نگی نمیان 😁

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
کاش یک تاپیک بزنین که بقیه گول نخورن پس فردا عضو میشه میاد همین داستان ها رو میگه یه سری دیگه بهش پو ...

چشم دوسه روز دیگه میزنم.الان عزادار مادربزرگمم روحیم خرابه

چشم دوسه روز دیگه میزنم.الان عزادار مادربزرگمم روحیم خرابه

عزیزم خدا مادربزرگت بیامرزه 

منم اوایل سال ۹۸ تازه عضو شده بودم و یه مشکل بزرگی داشتم و به دلایلی نمیتونستم چله بردارم یه خانومی به اسم سپیده نظری تاپیک میزدن من ختم و اینا انجام میدم که ناغافل اعتماد کردم و ۸۰۰ هزار تومن تو تیرماه ۹۸ بهشون دادم بعد که تعلیق شد به شمارشون زنگ هم زدم خاموش بود حتی شکایتم کردم که اصلا هیچکس پیگیر نشد نی نی یارها همیشه میگن اعتماد نکنید اما من دیگه برام درس عبرت شد به هیچکس اعتماد نکنم هرچله با ختمی خواستم خودم میگیرم خداروشکر بهترم نتیجه گرفتم 

آرامشم آرزوست🌹
عزیزم خدا مادربزرگت بیامرزه  منم اوایل سال ۹۸ تازه عضو شده بودم و یه مشکل بزرگی داشتم و به دلا ...

لعنت بهشون ک باعث میشن ادم دیگه ب نیازمندای واقعی هم کمک نکنه.

عزیزم خدا مادربزرگت بیامرزه  منم اوایل سال ۹۸ تازه عضو شده بودم و یه مشکل بزرگی داشتم و به دلا ...

فدات بشم خدا بیامرزه امواتتو

اگر شما و اون کاربر خانم شیرزن به تاپیک نی نی یار 5 توجه می‌کردید، الان پولتون رو از دست نمی دادید

اینجا مجازی است، به هیچکسی اعتماد نکنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5826133/واقعا-براتون-متاسفم

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست