چند وقت پیش خواب دیدم یکی بهم گفت تو عید امسالو نمیبینی.😍
امیدوارم راست باشه چون دلم نمیخواد بمونم .
مادربزرگمو تازه ازدست دادم کاش منم برم پیشش.
لایکتون آمینمه
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
سلام اصلا چرا باور میکنین؟ این کاربرا اصلا نیازمند نیستن خب گوشیشون رو بفروشن به بچه شون برسن چرا می ...
یه لحظه عکس بچه تو گان رو دیدم حالم بد شد منم وقتی زایمان کردم شوهرم برای تسویه بیمارستان به قرض افتاد خیلی حال بدی پیدا کردم حتی پولو قرض کردم ولی دیگه برام مهم نیست تاوان خطای خودم هست انشالله بچه هام سلامت باشن دیگه هرگز هرگز به احدی تو مجازی اعتماد کنم ولی خدایش اینجوری راحت با دامن چین چینش نچرخه کلاهبرداری کنه حداقل لطف کنید دسترسیشو قطع کنید 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خوبی با بدبختی اکانت ساختم اونروز تعلیقم کردن بخاطر خصوصی هرکار کردم با اون اوضاعم نتونست ...
ریال ب ریال اون پولی ک کلاهبرداری کردی از گلوت دربیاد انشالله.ما حلالت نمیکنیم هیچوقت.بدون تااخر عمرت مدیونی.فقط بدبخت اون بچه که بازیچه صحنه سازیای تو شده.چجوری میخوای تن ب خاک بدی تو بااین همه دروغی ک گفتی.خدا ازت نگذره
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
قطعش کردم همون موقع هزار بار قطع کردم ولی چون کاربرایی مثل شما ساده و مهربونن راحت اعتماد میکنن زیا ...
خدا خودش سزاشونو بده الهی.ما درراه خدا کمک کردیم پیش خدا سربلندیم که انسانیت به خرج دادیم.حالا طرفمون کلاهبردار از اب دراومد و الانم با کمال پررویی پیام داده چون حیایی نداره.خدا خودش جوابشو بده
سلام دفعه دیگه صد در صد اطلاعاتتون رو می فرستیم فتا برای چی از کسی پول میگیرین؟ حتی نیازمند واقعی هم ...
اگه میتونید این کارو بکنید و ازطریق کارت عابرشون پیداشون کنن.بالاخره مملکت نباید اینقد بی صاحاب باشه
سلام اصلا چرا باور میکنین؟ این کاربرا اصلا نیازمند نیستن خب گوشیشون رو بفروشن به بچه شون برسن چرا می ...
من تاپیک زدم کلا ۴نفر اومدن.ایناییم که معروفن و جوگیر تگ کردیم گفتیم دوستاتونو تگ کنید که نکردن.
بعدشم تاپیکم ترکید
میز عسلی جان شما هم لطف کنید بزنید که کاربرای مثل منو شما گول این افرادو نخورن 😥قفلش کن که بعدش اذیت نشی اون عنوان کلاهبردارشو هم بزن وگرنه تا از مادر شوهر جاری نگی نمیان 😁
کاش یک تاپیک بزنین که بقیه گول نخورن پس فردا عضو میشه میاد همین داستان ها رو میگه یه سری دیگه بهش پو ...
چشم دوسه روز دیگه میزنم.الان عزادار مادربزرگمم روحیم خرابه
چشم دوسه روز دیگه میزنم.الان عزادار مادربزرگمم روحیم خرابه
عزیزم خدا مادربزرگت بیامرزه
منم اوایل سال ۹۸ تازه عضو شده بودم و یه مشکل بزرگی داشتم و به دلایلی نمیتونستم چله بردارم یه خانومی به اسم سپیده نظری تاپیک میزدن من ختم و اینا انجام میدم که ناغافل اعتماد کردم و ۸۰۰ هزار تومن تو تیرماه ۹۸ بهشون دادم بعد که تعلیق شد به شمارشون زنگ هم زدم خاموش بود حتی شکایتم کردم که اصلا هیچکس پیگیر نشد نی نی یارها همیشه میگن اعتماد نکنید اما من دیگه برام درس عبرت شد به هیچکس اعتماد نکنم هرچله با ختمی خواستم خودم میگیرم خداروشکر بهترم نتیجه گرفتم
عزیزم خدا مادربزرگت بیامرزه منم اوایل سال ۹۸ تازه عضو شده بودم و یه مشکل بزرگی داشتم و به دلا ...
لعنت بهشون ک باعث میشن ادم دیگه ب نیازمندای واقعی هم کمک نکنه.
عزیزم خدا مادربزرگت بیامرزه منم اوایل سال ۹۸ تازه عضو شده بودم و یه مشکل بزرگی داشتم و به دلا ...
فدات بشم خدا بیامرزه امواتتو