2777
2789
عنوان

بچه ها😔

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 62 پست
اگر شما و اون کاربر خانم شیرزن به تاپیک نی نی یار 5 توجه می‌کردید، الان پولتون رو از دست نمی دادید ...

بخدا هیچوقت اینجور تاپیکارو ندیدم من تو سایت.چه کنم خریت کردم.حرامش باد

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
بخدا هیچوقت اینجور تاپیکارو ندیدم من تو سایت.چه کنم خریت کردم.حرامش باد

دور از جونتون، این چه حرفیه 

اون شخص از احساسات شما سواستفاده کرده 

صرفا به جهت نام کاربری خانم بودن، اعتماد نکنید، متأسفانه عده ای جنس نر با کاربری خانم‌ وارد سایت شدن و با احساسات پاک خانم‌ ها بازی میکنن 

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جونتون، این چه حرفیه  اون شخص از احساسات شما سواستفاده کرده  صرفا به جهت نام کارب ...

ن مطمئنم زن بود.مشخصه از طرز چتشون.

البته نمیدونم بازم

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
چسناله ها رو ول کن عزیز اینجوری به خودت بگی چیزی عوضش نمیشه دلیل حال خوب خودت باش وقتی اینج ...

چسناله رو خوب اومدی😁

اما من کلا مرگو دوسدارم.نمیدونم چرا.بخدا هیچ مشکل و غصه ای هم ندارما فقط نمیخوام باشم.کاش زوری نبودزندگی

چسناله رو خوب اومدی😁 اما من کلا مرگو دوسدارم.نمیدونم چرا.بخدا هیچ مشکل و غصه ای هم ندارما فقط نمیخ ...

بیخود کردی میخوای نباشیییی

مرده ها دوست دارن باشن تو نمیخوای باشی؟؟؟؟

سعی کن با وجودت حداقل یه کار خوبی برا کسی بکنی عزیزم همه ی ما رفتنی هستیم ولی به موقع.یکیم زود میره یکی دیر.شما حتما بچه نداری...وقتی بچه دار میشی و عزیز دلت میشن هیچوقت دوست نداری تنهاشون بذاری بری وابستگیات زیاد میشه تو این دنیا

20 اردیبهشت
بیخود کردی میخوای نباشیییی مرده ها دوست دارن باشن تو نمیخوای باشی؟؟؟؟ سعی کن با وجودت حداقل یه کار ...

یه پسرناز ۲سالو۸ماهه دارم 😁ولی کلا کمی خودخواهم

من میدونم اگه نباشم شوهرم که دیوونمه و خانوادم دق میکنن دوراز جونشون.ولی نمیدونم چرا اینقد طالب مرگم.

من بچه ندارما☺مجردم ولی به خاطر ارزوهام زندگی رو دوست دارم وگرنه از دور وریام متنفرم

تاپیکم ک قفله رو هم بخون بدردت میخوره خواهر

کدومشون عزیزم

اونیکه مربوط ب کلاهبرداری در سایته

یه پسرناز ۲سالو۸ماهه دارم 😁ولی کلا کمی خودخواهم من میدونم اگه نباشم شوهرم که دیوونمه و خانوادم دق ...

واااای خواهر چرا ارزوی مرگ😥خدا نکنه بچه چه گناهی داره بدون مادر بزرگ شه از خوبیهای زندگی لذت ببر

آرامشم آرزوست🌹
من بچه ندارما☺مجردم ولی به خاطر ارزوهام زندگی رو دوست دارم وگرنه از دور وریام متنفرم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم 

چقدر قشنگه

منم زیاد به ارزوهام فکر میکنم میدونم انشالله یه روز براورده میشن

آرامشم آرزوست🌹
چرا وقتی کامنت گذاشت بهش نگفتین پولو پس بده تا حلالت کنیم وگرنه اینجوری حرامه

تا من خبر دارشدم نی نی یار خیر دیده قطعش کرد