سلام
من هر چی میگم تو سایت به کسی پول ندین گوش نمیدین؟
به خاطر امنیت سایت و این که کسی کاربرا رو ساده نبینه و بخواد سواستفاده کنه دفعه بعد شما ها که پول میدین به کسی، دسترسیتون رو می بندم برای همیشه
طرف جوان هست شوهر هم داره و هر دو سالم خب برن کار کنن شوهرش سه جا کار کنه
به خاطر مهمونی شام بهشون پول میدین؟ رو چه حسابی اعتماد می کنین؟ اون خانم گوشیش رو باید می فروخت ولی پول شام مهمونیش رو از شما نمی گرفت
مگه قبلا کمک رو به کسی نمیکردن که نمیتونست کار کنه یا خدای نکرده شوهر نداشت خودش هم مریض بود اینطوری میشد نیازمند وقتی کسی پول نداشته باشه شوهرش و خودش سالم و جوان نیازمند نمیشن اینطوری دلتون رو خوش نکنین که کمک کردین در راه خدا
فکر نکنین ثواب می کنین این کاربرا رو عادت می دین به این که بیان ناله کنن نداریم بدبخت شدیم هیچی تو خونه نداریم بقیه هم دلشون بسوزه پول بهشون بده مثل کاربرای ساده سایت که تا یکی میگه ندارم نمیگن نیا سایت 5 هزار هم پول نتت رو پس انداز کن که روشون کم بشه ،میگن ما بهت پول میدیم غصه خوردی؟ ما پول زحمت کشیده خودمون همسرمون و پدرمون رو میدیم بهت شما ناراحت نباشین با همسرت بشینین کنار بخاری کیف کنین اب تو دلتون تکون نخوره ما کمک می کنیم بهتون اصلا هم نیاز نیست دنبال کار باشینا ما خودمون جمع میشیم کمکت می کنیم شما راحت باشین
میگن خب با یک ساعت ناله که پول ندارم بدبخت شدم دویست کاسب شدم پس چرا برم زحمت بکشم؟ همه اونایی که تو سایت بهشون پول میدین همین فکر رو می کنن که هزاربار قطع می کنیم دوباره عضو میشن حتی بهشون می گیم حمایتتون می کنیم همین جا کار کنین ولی نادیده می گیرن چرا؟ چون کاربرا هستن دیگه چرا کار کنن