jana001 مدیر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5427 عنوان دارم میرم | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 52 پست گچ بینی مو بردارم با بخیه هام خیلی استرس دارم 😭 میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم 1399/12/09 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5427 خوووووبه سختياشو گذروندى اره فقط خون بالا آوردن پدرمو در آورد اونم شانس من بود ولی درد نداشتم 😭 میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32469 بازم یه فرم کلی معلوم میشه دیگ من روزى كع گچو برداشت بينيم يه مثلث خيلى چاق و بيريختى بودولى كاملا تغيير كردهاگع امروز با موجوده زشتى روبرو شدى😐غصه نخورياااا بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32469 اره فقط خون بالا آوردن پدرمو در آورد اونم شانس من بود ولی درد نداشتم 😭 ديگه حالا كع خوشبختانه بسلامتى گذشته بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5427 من روزى كع گچو برداشت بينيم يه مثلث خيلى چاق و بيريختى بود ولى كاملا تغيير كرده اگع امروز با موجود ... الان ذاتا اون قد زشت شدم 😂😂😂کبود با کرم زیاد ۲عدد چشم خون اشام و کمی کبودی زرد 😂😂😂چشمم کلا باد داره دلم خط چشم میخواد تازه پفارو میبینم میگم دز میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32469 میدونم 😭ولی توی خونه های گفتن عکس بگیر میترسم ببینن بگن وای خیلی بد شده رو مخم بده حرفاشون بهشون اجازه نده اظهار نظر كننبگو دكترم گفته هنوز هفتاد درصدش ورمه بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5427 ديگه حالا كع خوشبختانه بسلامتى گذشته اره ولی من جز اون ادمایی بودم که دکتر بیهوشی گفت بدنت خیلی حساسیت نشون داد اون قد کمرم اینا جوش زده میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5427 بهشون اجازه نده اظهار نظر كنن بگو دكترم گفته هنوز هفتاد درصدش ورمه فقط به بابام نشون میدم 😂به بقیه میگم عکس نگرفتم میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32469 الان ذاتا اون قد زشت شدم 😂😂😂کبود با کرم زیاد ۲عدد چشم خون اشام و کمی کبودی زرد 😂😂😂چشمم کلا باد ... 😅ياد اون روز ه خودم كع رفتم گچو بردارم افتادمميگفتم بسم الله يكى منو ببينه كع سكته ميكنه😕 بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5427 😅 ياد اون روز ه خودم كع رفتم گچو بردارم افتادم ميگفتم بسم الله يكى منو ببينه كع سكته ميكنه😕 تازه یه کرم بینی ام بازه یکی کیپه شبا انگار یکی تا صب تو خونه قلیون میکشع😂 میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5427 تازه یه کرم بینی ام بازه یکی کیپه شبا انگار یکی تا صب تو خونه قلیون میکشع😂 طرف* میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32469 تازه یه کرم بینی ام بازه یکی کیپه شبا انگار یکی تا صب تو خونه قلیون میکشع😂 پلشت😐😂منكع تا يك ماه جرات نميكردم از بينيم نفس بكشم بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32469 اره ولی من جز اون ادمایی بودم که دکتر بیهوشی گفت بدنت خیلی حساسیت نشون داد اون قد کمرم اینا جوش زده& ... آره اذيت شدى كع بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5427 پلشت😐😂 منكع تا يك ماه جرات نميكردم از بينيم نفس بكشم نه بابا من نفس میکشم اون قد حال میده 😂 میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32469 نه بابا من نفس میکشم اون قد حال میده 😂 ها قُل قل قل قل 😅🌸 بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5427 ها قُل قل قل قل 😅🌸 دقیقا 😂😂😂😂الان لباس پوشیدم وای خدا 😂😭 میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم