2777
2789
عنوان

دارم میرم

177 بازدید | 52 پست

گچ بینی مو بردارم با بخیه هام خیلی استرس دارم 😭

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
اخخخ🥶🥶🥶😰

کاش خوب شده باشه فقط 😭

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الكى استرس ب دلت ننداز

سختيارو گذروندى

اينا ديگه چيزى نيست

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
الكى استرس ب دلت ننداز سختيارو گذروندى اينا ديگه چيزى نيست

نگران قیافه شم اره واقن الان نه درد دارم نه چیزی ولی توی چشمم رد خون مونده هنوز

کاش خوب شده باشه فقط 😭

يچى بگم بت؟؟؟

شايد الان زياد توجه نكنى ب حرفم

يا شايدم بذارى بر پايه دلدارى

اما٣ماه ديگع به خودت ثابت ميشه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
نگران قیافه شم اره واقن الان نه درد دارم نه چیزی ولی توی چشمم رد خون مونده هنوز

نهااااايتش تا دو هفته ديگه كامل ميره خون مردگى هات

يچى بگم بت؟؟؟ شايد الان زياد توجه نكنى ب حرفم يا شايدم بذارى بر پايه دلدارى اما٣ماه ديگع به خودت ...

بابا میدونم ورمه همه گیر دادن عکس بگیر بیار نمیخوام بگیرم این خیلی کرم داره چون 

نهااااايتش تا دو هفته ديگه كامل ميره خون مردگى هات

ایشالا توی هردوتاچشمم هست عمل آسونی بود برام درد نداشتم ولی ۷بار خون بالا آوردم 

يچى بگم بت؟؟؟ شايد الان زياد توجه نكنى ب حرفم يا شايدم بذارى بر پايه دلدارى اما٣ماه ديگع به خودت ...

روزى كع گچ بينيمو منشى دكتر برداشت خودمو كع تو آيينه ديدم فقط شروع كردم به اشك ريختن  

پسره گفت اين اصلا فرم بينيت نيست

هشتاد درصد تغيير ميكنع

ولى من فكر كردم داره دلدارى ميده

توجه نكردم گفت ٤ماه ديگه به حرفم ميرسى

حالا توام امروز حق ندارى در مورد فرم بينيت نظر بدى

يعنى حداقل تا سه ماه اين حقو ندارى

چون كاملا تغيير ميكنه

الان که خیلی ورم داری مگه مدلش مشخص میشه که متوجه بشی خوب شده یانه؟؟🤔تا یکسال باید صبرکنی

بازم یه فرم کلی معلوم میشه دیگ

ایشالا توی هردوتاچشمم هست عمل آسونی بود برام درد نداشتم ولی ۷بار خون بالا آوردم 

خوووووبه سختياشو گذروندى

روزى كع گچ بينيمو منشى دكتر برداشت خودمو كع تو آيينه ديدم فقط شروع كردم به اشك ريختن     ...

میدونم 😭ولی توی خونه های گفتن عکس بگیر میترسم ببینن بگن وای خیلی بد شده رو مخم بده حرفاشون