2821
2789
عنوان

دارم میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 52 پست
خدا نكنه عزيز دلم تنت سلامت💋

تو دوست من شدی دیگه 😎😘

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
تو دوست من شدی دیگه 😎😘

عزيزن☺️😍

باعث افتخاره😌💕

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزن☺️😍 باعث افتخاره😌💕

دورت بگردم به همه بگو جانا پشتم 😎😂

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
دورت بگردم به همه بگو جانا پشتم 😎😂

خدا نكنع ديوونه🥰

به به چ شود😻

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خدا نكنع ديوونه🥰 به به چ شود😻

😎😎😎چندسالته راستی 

😎😎😎چندسالته راستی 

چى فكر ميكنى😅

چى فكر ميكنى😅

۱۸ 😐یا ۱۹

۱۸ 😐یا ۱۹

هعععععععععععی# عقلو هوشه درست حسابيم كه نداريم

پير شديم ولى بزرگ نه

2823
2791
2779
2792