2777
2789
عنوان

مادر شوهر

2389 بازدید | 115 پست

سلام بچه ها من حدود دو ماه پیش رفتم پیش مادرشوهرم 

اینو از اول بگم که مادر شوهرم خیلی بهم بدی کرده که حد نداره ولی من یه ویدیو در مورد اثار خوب بودن و اینا دیدم

دیگه صبحش خیلی احساساتی رفتم به مادر شوهرم یه سجاده که مال جهیزیم بود هدیه دادم و گریه کردمو حتی دستشو بوسیدم گفتم منو ببخشین اگه بدی دیدید و اینا اونم گفت خدا ببخشه تا دو سه روز باهام خوب بود

ولی بعد دو سه روز واسم رفته بود تو قیافه اصن نمیدونستم منظورش چیه 

اون روز هم که سجاده رو بهش کادو دادم حتی نگفت که تو هم اگه بدی دیدی منو ببخش یا حلالم کن من خیلی از این کارش ناراحت شدم که  با اینکه خودش منو اذیت کرده بود و من فقط جواب گوی کاراش بودم رفته بود تو قیافه طلب کار هم بود ازم که انگار حق با اونه و حس کردم میخواد بگه بازم بهم کادو بده

تا باهات خوب باشم

هستید بقیشو بگم؟

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا هیچ مومنی رو جو گیر نکنه آخه این چه کاری بود کردی😂

واسه یه ویدئو این همه جوگیر شدی

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

واقعا درگیراینید که مادرشوهرناراحته یا نه؟😐

به تخمدان چپت بابا

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)