2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 115 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو بابا خفه شو تنهایی داری تاپیکو میچرخونی هی زر میزنی پروووووووووووو

چقدررررررر بی شعوری . احتمالا تاپیکت دروغه اخه مگه میشه انقدر وقیح بودن؟ 

اگه راست باشه ک با توجه ب شناختی ک مادرشوهرت ازت داشته میدونسته میری پس میگیری بیچاره بعدش از استرس بهم ریخته بوده تا گفتی سجاده دوزاریش افتاده بدوبدو اورده ک بگیر و برو فقط شرت کم شه . 

من مث مادرشوهرت نیستمااااا سرتو میکنم جا چیزت  آدم باش

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_شب  

از اول تاپیکم داره توهین میکنه طلب کارم هست

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
از تاپیکات معلومه کی بچه اس تو  که حتی به شوهرت کادو ندادی مقصرشو خواهر شوهر و مادر شوهرت کردی ...

واییی کی گفته من کادو ندادم حرف در میاریا خخخ 

تو حالت از خودت بهم بخوره پستای بچه ها کافیه تا بفهمی چقد چندشی 

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕
این استارتره چرااینقدمیخنده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بنظرتون چیزی زده هرچی میگیم استیکرخنده میذاره

حواست باشه نخندی در مقابل استیکراش ، وگرنه میاد هزینه ی نتی ک اینجا صرف کرده رو ازت میگیره 

برو بابا خفه شو تنهایی داری تاپیکو میچرخونی هی زر میزنی پروووووووووووو

شما هم اینجا توهین کردید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

شما هم اینجا توهین کردید

بخونید پست هاشو اونوقت می فهمید در برابر حرفایی که اون زده هیچی هس

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
شما هم اینجا توهین کردید

@نی_نی_یار_شب  

حتی یه تذکر هم بهش ندادین

جسارتا

نی نی یار 5  خیلی از شما مهربون تره

چون طرف حق رو میگیره