2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 115 پست
خدا زن دادشتو برات حفظ کنه حرف دیگه ای بلد نیستی؟ همش میگی زنداداشم      

وقتی طرف زنداداششه  بگه کی؟ 

حتما باید مثل تو بد بگه راجبش تا خوشت بیاد؟ 

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا هیچ کدوم از کارات درست نبود از معذرت خاهی  وماچ کردن دستو.....گریه کردن بگیر تا پس گرفتن سجاده و.........چند سالته دخترم.........؟؟؟؟؟؟  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
قشنگ ۲۰تاش اضافس😂 اخه این چه رفتاریه دختر دمدمی مزاجی هااا

بابا 9 سالشم خجالتش میشه چیزی ک داده ب کسی بره پس بگیره اونم یکی ک ازش بزرگتره 

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕

😂😂😂😂اره واقعا واسم قابل درک نبود نه اون دست بوسیدنه نه پس گرفتن هدیه

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

برو بابا خفه شو تنهایی داری تاپیکو میچرخونی هی زر میزنی پروووووووووووو

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

اه این تاپیک خیلی خیلی چندش آورتر  از اون تاپیکی بود ک طرف سوسک قورت داده بود 🤪

برو بابا خفه شو تنهایی داری تاپیکو میچرخونی هی زر میزنی پروووووووووووو

من مث مادرشوهرت نیستمااااا سرتو میکنم جا چیزت  آدم باش 

این استارتره چرااینقدمیخنده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بنظرتون چیزی زده هرچی میگیم استیکرخنده میذاره

ن انتظار داشت همه از کارش تعریف کنن 

دید برعکس شد کم آورده هی میخنده 

اه این تاپیک خیلی خیلی چندش آورتر  از اون تاپیکی بود ک طرف سوسک قورت داده بود 🤪

از تاپیکات معلومه کی بچه اس

تو  که حتی به شوهرت کادو ندادی مقصرشو خواهر شوهر و مادر شوهرت کردی 

حالم ازت بهم میخوره

عقده ای برو بیرون از تاپیکم

تاپیکای خودت نشانه شخصیتته

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔