2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 115 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو واقعا با یه کلیپ مزخرف انقد جوگیر میشی؟؟

بعد چی باعث شد فک کنی گریه و کادوی روغن ریخته و حرف و حدیث رو هوا میتونه شخصیت اون ادمو عوض کنه؟؟

واقعا خوبی؟؟؟؟؟؟

داشتی این کارو میکردی مغزت یه بارم بهت نگفت  بشین سرجات این مسخره بازیا چیه؟؟؟

واقعا وات؟!!!

منم تا دو هفته صبر کردم ولی دیگه طاقت نیاوردم رفتم گفتم مادر جون سجاده رو کجا گذاشتی اونم گفت نمی خوامش الان بهت برش می گردونم منم پسش گرفتمو بهش گفتم شما بودی که منو اذیت کردی حتی یبارم معذرت نخواستی منم حق دارم منم ادمم و تو هم باید معذرت میخواستی الان هم این سجاده مال جهیزیم هست

و پسش گرفتمو خودمو از کارای احمقانش بی خبر کردم

فک میکرد میرم هر روز واسش کادو میگیرم ولی خوب فهمید که دنیا دار مکافاته ودیگه هم بهش رو ندادم

کارم خوب بود یا بد بنظرتون؟

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
منم تا دو هفته صبر کردم ولی دیگه طاقت نیاوردم رفتم گفتم مادر جون سجاده رو کجا گذاشتی اونم گفت نمی خو ...

کلا نه میبردی نه پس میگرفتی نکنه کلیپ انتقام جویانه دیدی بعدش😂

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

مادرشوهرمن برای من مثل مامانمه

از مامانمم مهربونتر

پدرشدهرمم بابامه حتی از بابامم مهربونتر

برم خونشون هیچ کدوم  عروسا جرات نداره امامن میگم سلام اقاجون چطوری دست میدم بغلش میرم روبوسی هم میکنم 

پدرشوهرمم سفره زمین باشه میگه عروس بیا بشین کنارخودم

آی بقیه حرص میخورن.ن اینکه رفتارشون با بقیه بد باشه نه اصلا

بلکه بامن مهربونتره

آدم وقتی یه خوبی میکنه نباید انتظار داشته باشه

تو خوبی کن، یه هدیه خیلی بزرگ از خود خود خدا بخواه

منتظر خوبی مادرشوهر نباش

کلا از هیچکی انتظار نداشته باش چون فقط باعث آزارت میشه. یه حدیث هم دیدم که یادم نیست  

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
منم تا دو هفته صبر کردم ولی دیگه طاقت نیاوردم رفتم گفتم مادر جون سجاده رو کجا گذاشتی اونم گفت نمی خو ...

😂خنده داربود.

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)

من میخواستم غیر مستقیم پسش بگیرم گفتم سجاده خودمون رو شستم میشه تا فردا اونو بهم قرض بدی ولی اون گفت نمی خوامش منم حرفمو مستقیم بهش زدم

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

به شدت احمقانه!

میشه حدس زد اصل مشکل از رفتار توئه چون نامعقولی!