2777
2789
عنوان

آدم های سمی

801 بازدید | 20 پست

سلام بچها شما چطور ادمای سمی اطرافتونو از زندگیتون حذف میکنید؟من چندین اقوام دارم که شدیدا پیگیر زندگی سخصی من هستن و این موضوع خیلی حس بدی به من انتقال میده. به دنبال چشم و هم چشمی و اثبات اینکه مثلا ما خوشبختریم ...با اینکه خب من حتی زیاد نمیبینمشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم کم ارتباط و کم میکنم تا جایی که کلا حذفشون میکنم

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

من کات کردم

برعکس بود البته واسه ما

حسادت داشتن به زندگیم جلو خودمون دعوا میکردن از اینا یاد بگیرید

کات کردیم هم زندگی اونا ارامش بیشتری داشته باشه هم ما

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

آدم باید به یه مرحله ای برسه که دیگه به طور خودکار این چیزا براش مهم نباشه یعنی اگه بخوادم نتونه اهمیتی به این چیزا بده 

تو نسبت بهشون بی اهمیت باش از شادی و خوشبختیشون تو هم شاد شو و دنبال رقابت سر اینکه کی خوشبخت تره نباش 

تازه کلی هم غصه بخور براشون که تو این دنیا به‌این بزرگی و اینهمه کاری که میشه کرد تنها دغدغشون این مسائل جزئی و سطحیه

ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید  🤣🤣🤣🥰
من کات کردم برعکس بود البته واسه ما حسادت داشتن به زندگیم جلو خودمون دعوا میکردن از اینا یاد بگیری ...

من اصلا خانواده پدریمو نمیبینم .اصلا اما از وقتی نامزد کردم با فضای مجازی همش ازدواج و ....مسخره میکنن.یا مثلا عکس از مراسم های دوستانشون میزارن میگن این لاکچریه نه مراسم بعضیا😐

من اصلا خانواده پدریمو نمیبینم .اصلا اما از وقتی نامزد کردم با فضای مجازی همش ازدواج و ....مسخره میک ...

چقدر کوته فکر و بی شعور

بلاکشون کن راحت

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
آدم باید به یه مرحله ای برسه که دیگه به طور خودکار این چیزا براش مهم نباشه یعنی اگه بخوادم نتونه اهم ...

بله کاملا موافقم.اما واقعا یهو خیلی حالم بد میشه که من اصلا نمیبینمشون اما باز هم دو را دور همچین رفتارایی دارن