2777
2789
عنوان

آدم های سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 20 پست
بله کاملا موافقم.اما واقعا یهو خیلی حالم بد میشه که من اصلا نمیبینمشون اما باز هم دو را دور همچین رف ...

چه میشه کرد؟! همه ادمها نمیتونن خوب باشن همه هم بد نیستن باید تفاوتای آدما رو پذیرفت بخوای زیاد بهش فک کنی خودتو اذیت میکنی

ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید  🤣🤣🤣🥰
من اصلا خانواده پدریمو نمیبینم .اصلا اما از وقتی نامزد کردم با فضای مجازی همش ازدواج و ....مسخره میک ...

توهم چیزای دیگه بزارتاحالشون جابیاد ..صرفانه بخاطراینکه‌ بگی مابهتریم فقط برااینکه بسوزززززن

یکبارانجام بده بینم چی میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله کاملا موافقم.اما واقعا یهو خیلی حالم بد میشه که من اصلا نمیبینمشون اما باز هم دو را دور همچین رف ...

منم عین خودتم سالهای سال وهی به روخودم نمیاوردم ولی الان تصمیم گرفتم حالشون روبگیرم که حداقل اینکاروشون کم شه 

اونهاازمظلومی ماحال میکنن کسانی که بهت میگن نهههه تواونجوری نکن الکی میگن اینا خودشون حال بقیه روصددرصدمیگیرن همیشه

من اصلا خانواده پدریمو نمیبینم .اصلا اما از وقتی نامزد کردم با فضای مجازی همش ازدواج و ....مسخره میک ...

خب نگانکن به وضعیتاشون، هرکی بزار به حال خودش بینم چی گیرشون میاد

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

به نظروقتی چیزی برای کسی مهم شد بقیه هم ازهمون راه وارد میشن .زن داداشم هیچوقت خریدش رابه من نمیگه چون میدونه اصلا این چیزها به چش من نمیاد وارزش پیش من نداره تازه بگه خریدم میگم چه نیازیه اسرافه دیگه مجبورمیشه نگه توذوقش میخوره. برعکس همیشه به خواهرم میگه بعدم فکرمیکنه خواهرم حسودیش میشه درصورتی که اینطورهم نیست