2777
2789
عنوان

مسيحيت ✝️

| مشاهده متن کامل بحث + 6250 بازدید | 59 پست
عزیزم وقتی مسلمان که یک دین کامل داره تغییر دین بده بزرگترین گناه رو انجام داده ،،دین مسیحیت عقایدش ...

متاسفانه یه عده اسلام رو هم اویخته با خرافات کردن همینایی که همش میرن پیش دعانویسا

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

خب خدا خودش گفته که گناه بزرگیه

خدا تو روز قیامت اهل کتاب رو که مسیحی ها هم جزوشون هستن بر اساس دین خودشون قضاوت میکنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بخوای خوب بدونی درباره اش خیلی مفصله.مسیحیت در اصل یکتاپرستی بوده که بعدها فردی به نام پولس که ی ...

گروهی از مسیحیان غیر تثلیثی هستن و تثلیث رو قبول ندارن مسیحیت شاخه های زیادی داره

روحانیون بلندمرتبه مسیحیت که میتونن یکتاپرستی و تثلیث در مسیحیت رو توضیح بدن

در مورد این قسمت حرفتون: در اسلام باید اول مطمئن بشید این دین خداست بعد میشه ایمان آورد. ما که نوزاد بودیم در گوشمون اذان گفتن مسلمون شدیم این جوری نیست که همه مطمئن شده باشند بعد ایمان اورده باشن

مسیحیت یعنی رابطه ی مستقیم و زنده با خدایی که ذاتش محبت هست، مسیحیت یعنی اعتقاد به تثلیث که میگه خدا ...

طلاق رو پروتستان داشت کاتولیک یه زمانی نداشت که اون هم بعد اضافه کرد

من که تو این سایت بعضی مسلمون ها رو دیدم افراطی تر از مسیحی ها هستن

اتفاقا تو مسیحیت دستوراتی هست که خیلی هم بر اساس انسانیت هستن

بستگی داره چه مذهبی باشه

ببین کاتولیکها افراطی و خشکه مذهبن

تو عقایدشون علم و دانش نه تنهایی نداره که گناهه چون آدم باید فقط چیزی رو بدونه که خدا تو کتاب مقدس گفته نه هیچ چیز دیگه. کاتولیک ها همونایی هستن که دانشمند ها رو میکشتن و میگفتن اینا حرفای شیطانی میزنن.

ازدواج تو دینشون گناهه. عشق بین زن و مرد براشون شیطانیه. ولی با استدلال دفع فاسد به فاسد اجازه ازدواج میدن. فلسفه اشون هم اینه که چون آدمهای ضعیف نمیتونن جلوی عریضه شیطانی خودشون رو بگیرن و ممکنه به گناه بزرگتر خود... بیفتن، پس مجبوریم اجازه بدیم گناه کوچبکتر ازدواج رو انجام بدن. بازهم مذهبی همشون ترجیح میدن ازدواج نکنن و مجرد موندن رو افتخار میدونن. ولی خب با طلاق کلا مخالفن.

معتقدن همه انسانها گناهکار متولد شدن. باید تو این دنیا زجربکشن تا گناهشون پاک شه. هرچی بیشتر زجر بکشن به خدا نزدیکتر میشن. برای همین میبینی زیر لباس به خودشون سیم خاردار بستن یا تو کفششون شیشه شکسته ریختن یا موقع عبادت به خودشون شلاق میزنن. همشون این مازوخیسم بازی رو در نمیارنها، ولی همشون معتقدن اینا کارهای خوبیه فقط ما ضعیفتر و سست ایمانتر از اونیم که بتونیم انجامش بدیم.

دیگه اینکه... گرسنگی کشیدن براشون افتخاره

و...

درمورد تفتیش عقاید شنیدی؟ یه گروه مسیحی بودن تو اروپا مخصوصا اسپانیا ، میگشتن بین مردم عقایدشون رو تفتیش میکردن تا بفهمن کی مسیحیه کی نیست (بیشتر دنبال مسلمون. ها بودن) هرکس مسیحی نبود رو به صلیب میکشیدن و زنده زنده آتیش میزدن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

از اون طرف پروتستان ها

کلا به احکام الهی اعتقادی ندارن یعنی میدونن وجود داره ها اما مهم نمیدوننش

معتقدن تو هرکاری کنی چه خوب چه بد خدا قراره همه یه گناه ها رو ببخشه

حق الناس باشه یا نباشه هم مهم نیست خدا باید همه رو ببخشه

معتقدن حضرت مسیح بجای گناهان تمام مسیحی ها به صلیب کشیده شد و کشته شد، پس چون مسیح تقاص گناهان ما رو پس داده دیگه ما هرکاری عشقمون کشید انجام بدیم خدا مجبوره که ببخشه

ازادن کامل

گروهی از مسیحیان غیر تثلیثی هستن و تثلیث رو قبول ندارن مسیحیت شاخه های زیادی دارهروحانیون بلندمرتبه ...

وقتی به سن بلوغ میرسی دیگه بر دین پدرانت نیستی عزیز من

برای همین جشن تکلیف داریم

وقتیه که خودت انتخاب میکنی

اگر هیچوقت انتخاب نکردی مسلمان بودن رو بذار بهت خبر بدم که از نظر خدا مسلمان به حساب نمیای فقط مسلمان زاده هستی همین

وقتی به سن بلوغ میرسی دیگه بر دین پدرانت نیستی عزیز منبرای همین جشن تکلیف داریموقتیه که خودت انتخاب ...

جشن تکلیف یه جشنه که مدرسه میگیره مثل جشن الفبا

از ما تو جشن تکلیف نمیپرسند که میخوای مسلمون باشی یا نه؟

یه فردی تو خونواده مسلمون به دنیا بیاد به سن تکلیف یا بلوغ برسه یا اصلا بزرگسال باشه بگه میخواد دینش رو عوض کنه اجازه نمیدن که میگیرن به جرم ارتداد مجازاتش میکنن

بستگی داره چه مذهبی باشهببین کاتولیکها افراطی و خشکه مذهبن تو عقایدشون علم و دانش نه تنهایی نداره که ...

کاتولیک های قرون وسطی مخالف علم بودن کاتولیک های الان مخالف علم نیستند

پاپ فرانسیس خیلی از قسمت های علوم تجربی رو که حتی بعضی مسلمونا قبول ندارن قبول داشت پاپ لئو هم الان دشمن علم نیست حتی خیلی از کشیش های همون کاتولیک الان تحصیلات دانشگاهی غیر دینی هم دارن

کاتولیک ها فقط کشیش هاشون و راهبه هاشون ازدواج نمیکنن مذهب کاتولیک با ازدواج و عشق بین زن و مرد مخالف نیست پاپ فرانسیس حتی زنان و مردانی که در غرب بدون ازدواج باهم زندگی میکردن رو تشویق میکرد ازدواج کنن

کاتولیک یه زمانی با طلاق مخالف بود الان طلاق رو پذیرفته

اون سیم خاردار زیر لباس و شیشه خورده تو کفش و شلاق موقع عبادت و گرسنگی رو از کجات دراوردی؟ چنین چیزایی نیست همون مذهب کاتولیک حیات رو مقدس میدونه کلی دستور داره که با انسانیت منطبق هستن

قدیس هایی دارن که زندگیشونو وقف کمک به فقرا کردن مثل سنت فرانسیس اسیزی پاپ فرانسیس چه قدر به فقرا کمک میکرد و به فکر فقرا بود پاپ لئو هم زمانی که در پرو کشیش بود خیلی به فقرا کمک میکرد همه اینا تو اینترنت هست اگه معتقد بودن ادم باید رنج بکشه به فقرا کمک نمیکردن

تفدیش عقاید که تو قرون وسطی بود الان که دیگه نیست

از اون طرف پروتستان ها کلا به احکام الهی اعتقادی ندارن یعنی میدونن وجود داره ها اما مهم نمیدوننشمعتق ...

پروتستان هم این جوری که میگی نیست

پروتستان ها بخش هایی از اعتقادات کاتولیک رو ندارن ولی به این معنی نیست که هیچ اعتقادی ندارن

پروتستان ها قبول ندارن که فرد باید پیش کشیش اعتراف کنه به گناهانش و میگن فرد نباید گناه کنه و باید فرد ظالم حق فرد مظلوم رو بهش بده

کلی دستورات هم دارن در مورد این که فرد نباید گناه کنه

هیچ شاخه ای از مسیحیت نگفته که چون مسیح به صلیب کشیده شده مسیحی ها میتونن هر گناهی خواستن بکنن و خدا میبخشه

یه عده اینجا خیال میکنن اگه یه حرفایی از خودشون دربیارن و یه دروغ هایی بگن تا مسیحیت رو بکوبند میشن مسلمون درست و مومن! یادشون رفته همون اسلام گفته دروغ نباید گفت و تهمت نباید زد

کامنت های بعضیا اینجا واقعا شرم اوره

یه عده اینجا خیال میکنن اگه یه حرفایی از خودشون دربیارن و یه دروغ هایی بگن تا مسیحیت رو بکوبند میشن ...

ببین عزیز من

دو تا نفس عمیق بکش آروم باش

عصبی نشو

من شاید صدتا رمان کلاسیک خوندم

عاشق ادبیاتم

اکثر رمانها و کتابهایی که خوندم، در ژانرهای مختلف، درمورد شخصیتهای مسیحی و در سرزمین های مسیحی بوده

به نظر من برای شناخت یه فرهنگ گشتن در جزوه های تاریخی یا سخنرانیهای مذهبی خوبه اما، فرهنگ رو با ادبیات مردمی که در دل اون فرهنگ زندگی میکردن میشه شناخت

وقتی زندگی نامهها و خاطرات و سفرنامهها و داستانهای متعددی میخونی که هر کدوم یه تیکه از پازل زندگی مسیحی هاست ، میتونی کم کم با کنار هم گذاشتنش بشناسی اشون

اینکه وقتی یکشنبه میرسه چه احساسی دارن

اینکه نگاهشون به کلیسا چطوریه

اینکه به چی ارزش قائلن و به چی نیستن

واقعیت سبک زندگی مردم تو بیانات پاپ و تاریخ ادیان نوشته نمیشه

تو همین صدها رمانیه که درمورد مردم واقعی نوشته شده

یه بخشی از نقدت به من درسته ، من درمورد مسیحیت قبل از قرن بیستم اطلاع دارم نه بعدش

اما

اتفاقا این تغییرات به نظرم نشونه پایان عمر مسیحیته

وقتی مسائل بنیادی خودت رو نقض میکنی، یعنی به این نتیجه رسیدی که مسیحیت جواب درستی به نیازهای انسان نمیداده. حالا تو خودت براساس عقل و منطق و پیشرفت بشریت به جواب جدید به پرسش پیروان خودت میدی،یعنی یه دین جدید آوردی! درسته اسمش همچنان مسیحیته ولی دیگه از درون کاملا شده یه دین جدید. دینی که پاپ جدید ساخته

در اسلام هم احکام به روز میشن. اما احکامی که درمورد پدیدههای متاخر باشه. مثلاً قمهزنی در مراسم امام حسین طبیعتاً زمان پیامبر وجود نداشت. مدتها بعد این اتفاق شروع شد. یه مسألهی متاخره. فقها بر اساس جمعبندی خودشون تصمیم میگیرن حلال باشه یا حرام، که خب از یه جایی به بعد فهمیدن حرامه

اما ازدواج و طلاق مسأله متاخر نیست. از ابتداییترین نیازهای زندگی انسانه و دین باید بتونه با احکام اولیه خودش به این نیاز جواب بده. ارزشمند بودن یا نبودن علم مسأله متاخر نیست. کاملا اصول اولیه یه دینه!

دینی که اصول ابتدایی خودش رو دور بندازه و اصول جدیدی رو اتخاذ کرده، فقط اسم دین قبلی رو یدک میکشه نه محتواش رو

ببین عزیز من دو تا نفس عمیق بکش آروم باشعصبی نشومن شاید صدتا رمان کلاسیک خوندم عاشق ادبیاتم اکثر رما ...

من به رمان هایی که خوندی کاری ندارم داری یه چیزایی از خودت میسازی الکی میگی مسیحیت این جوریه میخوای یه دین دیگه رو تخریب کنی

برای شناخت یک دین رمان نباید خوند باید در مورد همون دین تحقیق کرد و کتاب های مقدس همون دین رو خوند و از افراد مطلع به اون دین مثل روحانیون اون دین سوال پرسید

در دنیا رمان هایی نوشته شدن که مسلمون ها رو خشن و بی رحم و وحشی و ضد زن نشون دادن اگه یکی بیاد بگه براساس این رمان ها اسلام همچین دینی هست خود تو قبول میکنی؟

رمان ها این جوری نیست که همیشه واقعیت باشند رمان ها خیلیاشون با تخیلات نویسنده و اغراق و... امیخته هستن و نویسنده این کارو میکنه تا رمانش برای مردم جذاب شه مردم بخرند رمانش رو

البته رمان هایی هم هستند که مسیحی ها رو بد به تصویر نکشیدن شاید دوست داری رمان های خشن بخونی یا رمان هایی رو بخونی که عده ای از عمد برای تخریب مسیحیت نوشتن البته در رمان و کلا زندگی افراد فقط دین نیست که تاثیر داره فرهنگ جوامع و سیاست ها و....کلا خیلی چیزا هم تاثیر داره تو بعضی کشورای غربی وحشی گری ها و بی رحمی هایی وجود داره که تقصیر فرهنگشون یا سیاستمدارانشون هست و ربطی به مسیحیت نداره همون جور که تو ایران فرهنگ های غلطی رو میبینیم که ربطی به اسلام نداره فرهنگ یه عده از ایرانی هاست مثل همین رسم های دستمال خونی و پرده بکارت و معاینه بکارت که تو ایران بوده و هنوزم بعضی جاهای ایران هست ولی ربطی به اسلام نداره حرفت مثل این میمونه که یه عده بگن اسلام خشنه چون داعش خشنه نمیشه بدی های فرهنگی چندتا کشور غربی رو به مسیحیت ربط داد چون عوامل دیگه ای مثل فرهنگ و سیاست و... هم میتونه دخیل باشه تو این موضوع

همین الان هم مسیحیت در برخی بخش های دنیا در حال گسترشه الکی نگو پایان عمر

زمان هرچی جلوتر میره و بشر هرچی بیشتر پیشرفت میکنه نیاز های بشر هم بیشتر میشه و تغییر میکنه دین باید خودش رو تطبیق بده با نیازهای بشر در زمان جدید تو همین اسلام هم علما قوانین جدیدی اضافه میکنن که قبلا نبوده و میگن چون نیازهای بشر تغییر کرده بشر به قوانین جدید دینی هم نیاز داره تو مسیحیت هم به همین شکله وقتی زمان جلوتر میره و نیازهای بشر تغییر میکنه رهبران دینی مسیحیت هم قوانین جدید منطبق با نیازهای جدید بشر میذارن مثل علمای اسلام این که یه سری قوانین دین براساس تغییر نیازهای بشر در طی زمان تغییر کنه باعث نمیشه ماهیت اون دین عوض شه چه اون دین اسلام باشه چه مسیحیت

تو مسیحیت ازدواج و طلاق وجود داره تو کاتولیک یه زمانی طلاق نبود که الان هست

مسیحیت دشمن علم نیست مسیحیت اول که اومده بود دشمنی با علم نداشت تو قرون وسطی کاتولیک با علم دشمن شد که بعد پایان قرون وسطی کاتولیک هم دشمنی با علم رو کنار گذاشت و الان کاتولیک هم با علم دشمن نیست کلی دانشمند مسیحی تو دنیا بودن و هستن که کلی اختراعات و اکتشافات مهم داشتن

مسیحیت اصول ابتدایی و مهم خودش رو کنار نذاشته مسیحیت هم مثل اسلام قوانینی منطبق با نیازهای بشر در زمان جدید اضافه کرده که کار درستی هم کرده

مشخصه که شما از حرفا و اطلاعات من خیلی فشار خوردی و عصبانی شدی ببین دوتا نفس عمیق بکش اروم باش عصبی نشو

خدا تو روز قیامت اهل کتاب رو که مسیحی ها هم جزوشون هستن بر اساس دین خودشون قضاوت میکنه

کسی که مسلمان باشه به مسیحیت واردبشه کارش گناهه دیکه مسیحی هم به حساب نمیاد

تحقیق کن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.