2777
2789
عنوان

مسيحيت ✝️

| مشاهده متن کامل بحث + 6249 بازدید | 59 پست

سلام عزیزم.چی میخوای بدونی درموردش دقیقا؟

البته سوغاتی خارجی یه مقدار رو به طور کلی گفتن.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

خودمم نمیدونم خیلی غریبه ام باهاش

خب مسیحیت یکی از دین های یکتاپرستیه مثل اسلام

ولی اعتقاد به تثلیث دارند که یعنی معتقدن خدا در سه شکل خدای پدر و خدای پسر(حضرت عیسی(ع)) و خدای روح القدس هستش. این سه تا از نظر ذات یکین ولی کلا فرق دارن.

دیگه اینکه به طور کلی سه تا فرقه پروتستان و کاتولیک و ارتودوکس داره.

به طور خلاصه اینا میشه...

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.چی میخوای بدونی درموردش دقیقا؟ البته سوغاتی خارجی یه مقدار رو به طور کلی گفتن.

سلام راستش هیچی نمیدونم

تفاوتاش با اسلام

و قوانین اصلیش ن تحریفات

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

خوب بخوای خوب بدونی درباره اش خیلی مفصله.مسیحیت در اصل یکتاپرستی بوده که بعدها فردی به نام پولس که یهودی بوده به صورت نفوذی و با مسیحی جلوه دادن خودش مسیحیت رو به انحراف میکشه.بعدها بجای یکتا پرستی تثلیث بوجود میاد که دوستان اشاره کردن و از یکتا پرستی فاصله میگیرن.البته به خود مسیحیا بگید میگن ما یکتاپرستیم اما در واقع پدر و پسر و روح القدس براشون مطرحه.کتاب انجیل هم که چهارتاست. کتاب متی

کتاب یوحنا، کتاب مرقس و کتاب لوقا که درمتونشون تفاوت میبینی.و اینکه در واقع وقتی با خود روحانیان بلندمرتبه شون هم صحبت میکنید که توحیدشون رو توضیح بدن نمیتونن چون یکتاپرستی درش نیست.بعضی مسیحیا به همین دلیل از مسیحیت دست کشیدن.میگن نتونستیم آخرش بفهمیم تو این دین یکتاپرستیش چجوریه.روحانیونشون در نهایت میگن باید ایمان بیارید تا درکش کنید.ولی این دیگه یه جور کلاه گذاشتن سر خودآدمه.در اسلام باید اول مطمئن بشید این دین خداست بعد میشه ایمان آورد.

البته همه مسیحیان عزیز برای ما قابل احترامن. همونقدر که ما تحقیقا دین اسلام رو پذیرفتیم اونا هم مسیحیت رو پذیرفتن.! سعی کردم زیادی مختصر و مفید بگم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

خواهش میکنم عزیزم.در خدمتتون هستم

مسیحیت یعنی رابطه ی مستقیم و زنده با خدایی که ذاتش محبت هست، مسیحیت یعنی اعتقاد به تثلیث که میگه خدا سه تا شخصیت داره که در ذات یکی هستند و اینکه مسیح عملا گفته هر کی بعد از من بیاد دزد هست و اومده بدزده بکشه نابود کنه ، تقدس هم اولویت داره به همه چی ،فقط یک زن می گیرن، طلاق ندارن، حجاب وجود نداره، شما دگه بنده خدا نیستی بلکه خدا بهت هویت فرزندی میده ولی با همه ی این خوبی ها یه بدی داره اونم اینه که به شدت متعصب هستند و براشون کلیسا خیلی مهم تر از انسانیت هست ،انسانی از گناهش توبه نکنه ، کشیش می تونه به کل اخراجش کنه! 

از هوش مصنوعی بپرس توضیح میده قشنگ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

حتما به دلایل مادی هست مث مهاجرت این چیزا وگرنه هییچ دلیل دیگه نداره ادم مسلمون بره مسیحی ...

دلایل دیگه هم میتونه داشته باشه

شاید از مسیحیت خوشش اومده یا به نظرش مسیحیت درست تر بوده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

گناه خیلی بزرگی کرده ،،

مسیحیت هم دین خداست

به نظر من مسیحی که به دینش عمل کنه بهتره از مسلمونی که به دینش عمل نکنه و دیگران رو هم با کاراش از اسلام زده کنه

چراخدا توی خود قرانم گفته گناهان کبیرست

مسیحیت هم دین خداست

به نظر من مسیحی که به دینش عمل کنه بهتره از مسلمونی که به دینش عمل نکنه و دیگران رو هم با کاراش از اسلام زده کنه

من فقط میدونم خدا رو قبول دارن بهشت و جهنمو قبول دارن فقط فک کنم امامان و پیامبرارو قبول ندارن غیر ا ...

بعضی پیامبران قبلی و حتی بعضی کتاب هاشون که برای یهودیا مقدسه هم برای مسیحیا مقدسه