2777
2789

استاترتوروخدا فقط ب حرفم گوش کن  اگربدونی خاهرم چقدر تلاش کرد جدا نشه با دوتا بچه اما شوهر پستش طلاقش داد الان شش ماه دوتا بچهاشو ندیده ینی اولش داغغغغغون بود دیوانع شده بود اما الان دوماه میره سرکار باورت میشه اثن جووووون شده دیگه همه چی یادش رفته 

مریض ان هنوز تو عهد قاجار موندن

تازه گفتن نمیزاریم درس بخونی

کار کتی 

از خونه بیرون بری 

گفتن زن باس ظرف بشوره لباس بشوره😂😂😂😂ببین اون شبی ک این حرفارو ب من زدن تا صبح گریه کردمو نزاشتم خانوادم بفهمن 

چون اینام یدفه چهرشون عوض شد 

ولی بالاخره خودم تصمیممو گرفتم 

الانم منتظرم بیان بریم دادگاه واس طلاق

ولی از نانزدم خبر ندارم رفته ک رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه گفتن نمیزاریم درس بخونی کار کتی  از خونه بیرون بری  گفتن زن باس ظرف بشوره لباس بشو ...

شوهر منم همین طور تازه میگفت باید گوشی اتم بفروشی حق نداری تنها بری بیرون وظیفه ات ظرف بشوری کار های خونه رو بکنی 

اخه 22سال سنی نیس ک تو بخای ی درثدم نا امید باشی چون شوهر خوب ندیدی میخای خودتو بدبخ کنی مگه فکردی شوهر باید اینجوری باشه عزیزمن با قاطعیت و شجاعت طلاق بگیر خودتو خوشحال بگیر خدارو شاهد میگیرم اگه راه خدارو بری با یک پسر مجرد با ایمان ازدواج میکنی اون شوهرنیس تو داری گل من

شوهر منم همین طور تازه میگفت باید گوشی اتم بفروشی حق نداری تنها بری بیرون وظیفه ات ظرف بشوری ک ...

نامزدم ب خاطر پروفایل واتساپم گوشیو داشت ازم میگیرفت 

میگفت لیاقت نداری 

حیف ک من مراعات کردم چون دوسش داشتم 

ولی قدرمو ندونست 

اخه 22سال سنی نیس ک تو بخای ی درثدم نا امید باشی چون شوهر خوب ندیدی میخای خودتو بدبخ کنی مگه فکردی ش ...

مرسی عزیزم فکر کنم عاشق اش بودم هیچی نداشت پدرم از نطر مالی خیلی خوبی سطح خانواده ما خیلی بالا بود ولی با اسرار باهاش ازدواج‌کردم جواب همه کار هام شد این کاراش 

از فردا برو دنبال کار میفهمم حالتو فک میکنی تا ابد نمیتونی فراموش کمی وهمیشه حالت همینطوره....... بخدا نه حالت عوض میشه انقدرذک هرگز یادش نیفتی بهت قول میدم اتفاق خاصی نیفتاده عزیزم خداروشکز هنوز بچه حساب میشی با هزار فرصت هنوز یک گل از هزار گلت نشکفته میگشمت اگه ناامید وناراحت باشی

از فردا برو دنبال کار میفهمم حالتو فک میکنی تا ابد نمیتونی فراموش کمی وهمیشه حالت همینطوره....... بخ ...

فعلا برم‌دنبال کارهای طلاق ام تا ببینم تا‌کجا پیش میرم فعلا فکر کنم تا شش ماه عادی این حال بد

انشالله بحق فاطمه زهرامشکلت حل بشه انشالله هیچوقت ازپسرت جدانشی انشالله که خدامهرتووپسرتوبزاره تودل ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه مرسی از دعای خیلی‌خوبت خدا خیرت بده عزیزم 

برام دعا کنید 
اووووه در این حد اصلا چیزی میداد بخوری😐

اگ بهت بگم وقتی حامله بودم با نون چای و نون خیار پنیر گوجه و نون طالبی گذشت باور نمیکنی.تو این ده سال ده بار گوشت خورشتی نگرفت ی بار از شهرمون بیرون نرفتیم.وقتی بچم تو تب میسوخت میگفت پول ندارم در صورتی ۹۰ میلیون پس انداز داشت .خرید کل ی ماه ی کیلو گوشت خورشتی و مرغ کوچولو و ی کم حبوبات ی کیلو میوه واس کل یک ماه. دیگه ن لبنیاتی ن چیزای دیگه .ولی برا مامانش گوشت خورشتی بخر س تا ستا مرغ بخر ماهی بخر 

برام دعا کنید 
خسیسه .نقیه ضعف من محبت و توجه ک اون کوه یخ بود.من ۲۷ اون ۳۴.مکانیک

خب زیاد محبت نکن،فاصله بگیر،کم محلی کن،فرصت محبت بهت رو بهش بده

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!